Obavijesti

News

Komentari 80

Imunološki je u blokadi: 'Sve će se riješiti za možda tjedan-dva'

Imunološki je u blokadi: 'Sve će se riješiti za možda tjedan-dva'
1

Takav razvoj događaja očekivan je s obzirom na sporost procesa dokapitalizacije od strane Grada Zagreba , poručio je direktor Imunološkog d. d. Dubravko Kičić

VIDEO

Prema podacima Fine, račun Imunološkog zavoda je u blokadi. 

- Takav razvoj događaja očekivan je s obzirom na sporost procesa dokapitalizacije od strane Grada Zagreba - poručio je za N1 direktor Imunološkog d. d. Dubravko Kičić. 

O tome tko je podigao zadužnicu, kada i u kolikom iznosu, Kičić nije htio govoriti jer je riječ o "poslovnoj tajni". Očekuje da će se sve riješiti za tjedan-dva kada se ljudi vrate s godišnjih i kada se postupak ubrza. 

Kičić je zaključio da ovo neće imati nikakvog utjecaja na poslovanje društva kojem je na čelu jer su u prošlosti rješavali "ovakav tip blokada".

Direktor očekuje veću inicijativu Grada Zagreba koji presporo vodi čitav postupak dokapitalizacije. No ističe kako ova blokada neće imati nikakvog utjecaja na poslovanje javno zdravstvene ustanove Imunološki zavod.

Svoj komentar je dala i Lidija Jagarinec, povjerenica sindikata EKN-a Imunološkog zavoda, koja je poručila da dvije ustanove ne mogu biti strogo odvojene jer radnici Imunološkog zavoda "rade u nekretnini Imunološkog d.d."

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.