To je to što me zanima!

Incident s fašistima u Rijeci: Bernardiću je kriva naša Vlada

Predsjednik SDP-a smatra da su jučerašnji događajI u Rijeci odraz klime u društvu koji je ostvarila Vlada tolerirajući nasilje. Incident s talijanskim fašistima smatra važnijom temom od Pupovca
Vidi originalni članak

Kad su Davora Bernardića pitali za komentar predsjedničinog pisma Miloradu Pupovcu kazao je da će tu sapunicu prepustiti vladajućima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nećemo mi više komentirati Pupovca, sapunicu ćemo prepustiti vladajućima. Mi se bavimo ključnim temama za hrvatske građane, jedan od njih je borba protiv korupcije - istaknuo je.

TEŠKA PROVOKACIJA U Rijeci slave Talijana koji ju je zauzeo: Pojavila se i zastava...

Incident s talijanskim fašistima jučer u Rijeci smatra važnijom temom od Pupovca.

- Ono što se jučer dogodilo u Rijeci je odraz klime u društvu koji je ostvarila Vlada tolerirajući nasilje. Iznimno je važno da se fašizam ukloni iz javnog prostora, a svi fašistički simboli zabrane - kazao je te dodao kakao je Antonio Tajani, predsjednik Europskog parlamenta prijatelj Andreja Plenkovića.

UHIĆENO 16 LJUDI Talijanski fašisti htjeli su ući u Rijeku: Avionima sletjeli na Krk

- Činjenica je da je Tajani Plenkovićev prijatelj iz redova Pučana, koji je u svojim izjavama iskazivao teritorijalne pretenzije na Istru i Dalmaciju-- - objasnio je Bernardić svoje tvrdnje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 64

  • pčela 16.09.2019.

    Tko je tebe gurnuo u politiku?

  • franjo91 14.09.2019.

    E, moj Bero, ti stvarno nemaš pojma što se dešava, pa i ti si protiv Hrvatske!

  • čojek 14.09.2019.

    Jedina konkretna oporba hadezenjarama je Zoki! Ovaj Bero lupa ko’ Maxim po diviziji. Nikako mi nije leg’o. Bero makni se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare