To je to što me zanima!

Užas u Virovitici: Pacijentica u ambulanti izbola psihijatricu

Iz PU virovitičko-podravske rekli su kako je napadačica uhićena te kako je istraga u tijeku. Iz bolnice kažu kako je psihijatrica izgubila puno krvi, ali nije životno ugrožena
Vidi originalni članak

Pacijentica je izbola psihijatricu u subotu u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici. Oko 17 sati pacijentica (37) je nožem nasrnula i izbola poznatu psihijatricu prim.mr.sc. Elviru Koić, koja je izvan životne opasnosti. Pomoć joj se pruža u OB Virovitica dok je napadačica uhićena i nad njom se provodi istraga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz PU virovitičko-podravske rekli su kako je napadačica uhićena te kako je istraga u tijeku.

Dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica rekla je kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti. 

- Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije životno ugrožena. Njeno stanje zasad je stabilno. Pomoć joj se pruža i nadalje – kratko je komentirala Frljević, prenosi portal ICV.

Koić su oštećene tetive na obje ruke te je prevezena na operaciju.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Splitski cvit 29.01.2023.

    Možda napadačica nije pacijentica nego je pacijent neki njen član obitelji pa je nezadovoljna nekim doktoričinim postupkom.

  • franjoclio 29.01.2023.

    Ljubavni trokut bi mogao biti razlog,

  • neidemdalje 29.01.2023.

    Ta je psihijatrica odavno trebala biti u zatvoru..."branitelji" znaju zašto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare