To je to što me zanima!

Incident u Zagrebu: Domar u osnovnu školu donio pušku, htio ju je popraviti? Došla i policija

Prije samog početka nastave u osnovnoj školi u Srednjacima, zaprepašteni roditelji pozvali su policiju jer su vidjeli domara kako u ruci nosi pušku. Policija nam je neslužbeno rekla da se radilo o zračnoj puški
Vidi originalni članak

U četvrtak prije početka nastave u Osnovnoj školi Josipa Račića u zagrebačkim Srednjacima, došlo je do manjeg incidenta jer je zaposlenik škole, najvjerojatnije domar, u školu ponio - zračnu pušku, i to kako bi ju popravio. Uplašeni roditelji, ne znajući koje je oružje u pitanju, odmah su pozvali policiju. 

- Ja sam to jutro vodio kćer u školu. Ni sam ne znam što se točno dogodilo. Navodno je domar u školu ponio zračnu pušku od automobila do radione, netko od roditelja ga je vidio i prijavio. Mislim da je možda policija tu napravila najveću pomutnju jer su malo preagresivno reagirali. Došli s 4-5 automobila iz kojeg su izašla trojica policajaca i krenula prema njemu - ispričao nam je roditelj učenice te dodao kako je nastava krenula normalno i da nije bilo nikakvih problema. 

DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA U ZAGREBU Izbo stanodavku (74) pa krvav tražio pomoć: Rezao ju po vratu i rukama, preminula je u bolnici

Iz PU Zagrebačke rekli su kako su dojavu dobili u 7 i 40 sati i da su postupali prema zaposleniku škole nad kojim je naknadno provedeno kriminalističko istraživanje te je poslan optužni prijedlog članak 29. stavka 5 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja. Neslužbeno doznajemo da je u pitanju bila zračna puška. 

Ravnatelj škole Franjo Gudelj također se oglasio o incidentu te rekao kako sigurnost djece nije dovedena u opasnost. 

A JE TO Biciklisti, oprez! U Zagrebu postavljene 'klamerice' koje bez po' muke iščupaju i odnesu...

- Poštovani roditelji, u četvrtak, 6.5.2021.g. prije početka nastave u jutarnjoj smjeni dogodio se nemili incident. Škola je poduzela sve u svojoj nadležnosti i obavijestila je sve mjerodavne institucije. Jamčim da je škola za djecu, roditelje i djelatnike sigurno mjesto te da incident niti u jednom trenutku doveo u pitanje sigurnost samih učenika - napisao je ravnatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Dalibor0704 07.05.2021.

    Da je nosio AK47, roditelji bi se pokrili ušima.

  • JusticeLeague 07.05.2021.

    s domarima uvijek problemi...sjećate se onog slučaja kad je domar odlučio u školskom podrumu sušiti svoje suho mesnate proizvode, pa je zadimio čitavu školu ??

  • ZlatkoZD 06.05.2021.

    Ne kužim! Kupio sam zračnu pušku kao da kupujem štrucu kruha u pekarni! Nitko me ništa nije pitao, nikakvu molbu nisam triba pisati! Zašto sad odjednom se osjećam kao neki kriminalac?? Zar je nelegalno imati zračnu pušku??

Komentiraj...
Vidi sve komentare