To je to što me zanima!

Indonezijski predsjednik sastao se s Putinom: Prenio sam mu poruku koju mi je dao Zelenski

Novinarima je otkrio kako je Putinu prenio poruku Zelenskog, ali nije htio otkriti njezin sadržaj, samo da je spreman biti tu kao medijator i pomoći u iniciranju dijaloga među zaraćenim stranama.
Vidi originalni članak

Predsjednik Indonezije Joko Widodo prvo se sastao s ukrajinskim kolegom Volodimirom Zelenskim, a onda i s ruskim vođom Vladimirom Putinom. Novinarima je otkrio kako je Putinu prenio poruku Zelenskog, ali nije htio otkriti njezin sadržaj, samo da je spreman biti tu kao medijator i pomoći u iniciranju dijaloga među zaraćenim stranama. 

TVRDI DA RAT NE UTJEČE NA TRŽIŠTE Putinovo 'jamstvo' Ukrajini: Mi vas ne sprječavamo u izvozu žita, uklonite svoje mine...

- Pozivam sve svjetske vođe da ožive duh kooperacije. Moramo se kretati prema traženju rješenja i dijalogu - rekao je na presici nakon susreta s Putinom Widodo i završio:

- Ja i moja država bismo voljeli da ovaj rat što prije završi.

DOBIO SVOJU POŠTANSKU MARKU Zmijski otok: Mjesto je velikog strateškog značaja, spominje se u mitologiji, ime mu je misterij

Nakon njega svoje je obraćanje imao i Putin, koji je susret nazvao 'produktivnim', ali stigao se obračunati i sa Zapadom.

- Oni destabiliziraju globalnu produkciju hrane namećući nam sankcije - rekao je Putin.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dudina 30.06.2022.

    Sastali se da bi svaki rekao dvije rečenice????

  • rampag 30.06.2022.

    Dosta rata krivce na vješala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare