To je to što me zanima!

Inicijativa 'Za referendum' nije prikupila dovoljan broj potpisa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Građanska inicijativa za neuspjeh krivi medije i stranke za koje tvrde da su ih ignorirali, i to što im je bilo zabranjeno prikupljanje potpisa u trgovačkim centrima
Vidi originalni članak

Građanska inicijativa 'Za referendum' nije uspjela prikupiti potreban broj potpisa birača ni za pitanje o smanjenju broja prikupljenih potpisa ni za pitanje o prikupljanju potpisa na svim mjestima na kojima je dopušteno javno okupljanje, javlja HRT .

Prikupili su malo manje od 90 posto potrebnih potpisa, to jest 340.000 od potrebnih 382.000.

POGLEDAJTE VIDEO: Inicijativa o neuspjehu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Za neuspjeh krive medije i stranke za koje tvrde da su ih ignorirali, a i to što im je bilo zabranjeno prikupljanje potpisa u trgovačkim centrima.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • điđo 1 16.07.2015.

    da su delali, a manje se naslikavali pred novinarima - možda bi i bilo nešto od njih!!

  • Korbar Vlado 16.07.2015.

    Da u očima hrvatskih birača popularnost političara rate u skladu sa brojem dokazanih ili nedokazanih kaznenih djela, jasno je ko sunčani dan. U ovaj „fenomen“, svakako, možemo „ubrojiti“ i to što HDZ, sa svim svojim nepodopštinama kojima je Hrvatsku „uneredio“ i doveo pred bankrot, konstantno pobjeđuje na izborima u Lijepoj našoj. Mazohističko glas(ov)anje velikog broja hrvatskih građana za one koji su ih ojadili pokazatelj je iracionalnosti i „*izofrenosti“ hrvatskog društva. Žalosno je da niti druge stranke nisu ništa bolje, a četverogodišnje upravljanje državom od strane koalicije predvođene SDP-om pokazalo je i njihovu totalnu nesposobnost i veliku SLIČNOST SA HDZ-om. Ovo sa referendumom nije nikakvo čudo. Koga je opče u Hrvatskoj briga što će biti sutra. Ulice i kafići u svim mjestima su uvijek (pre)puni u radno vrijeme, što strani gosti u čuđenju znaju prokomentirati kako se „u RH očito dobro živi iako niko ništa ne radi“,,,,,,,. A šta reči na kraju, osim ponovit onu staru več otrcanu, ali istinitu izreku. SVAKI NAROD ZASLUŽUJE VLAST KAKVI IMA I SITULACIJU U KOJOJ SE NALAZI.

  • Korbar Vlado 16.07.2015.

    ♪♫♪♫♪♫♪♫Nekima čim odrastu♫ Život postane teret♫ Pa gurnu ruke pod jastuk♫ I barikade pod krevet♪♫♪♫♪♫♪♫Kažu danas je in♫ Okačit j*ja o klin♫ Ko da je strašno zrelo♫ I užasno mudro♫ Mahat zastavom bijelom♫ I ne tražiti čudo♪♫♪♫♪♫♪♫ Vodi nas k*ezuba masa,♫ S pravom glasa♫♪♫ Kažu budi lukav♫ Imaj na umu♫ Kod nas jedna ruka♫ Uvijek miluje drugu♫ Barba će unuku,♫ A kum će kumu,♫ Neka institucije Rade svoj posao♪♫♪♫♪♫♪♫ L*š za keš♫ L*š za keš♫♪♫ Kažu u KRIVO vrijeme♫ Vam srce tuče♫ I da sve što vrijedi je već bilo jučer♪♫♪♫♪♫♪♫.......Hladno pivo --- pjesma "Neka Institucije rade svoj posao".......Zgodna pjesma. Bar meni. Mogla bi to biti i hrvatska himna. Političara hrvatskih normalno, a bogme i svih koji u Hrvatskoj TRPE I ŠUTE, već skoro 20 godina. I slušaju bajkovita obečanja onih koje svake 4 godine, na izborima predsjedničkim, parlamentarnim i lokalnim, onak "demokratski" biraju. I pop*še uvjek. Ali, neka!! Valjda tak mora biti,, kad je Hrvatima na ulicama ili prehladno ili prevruće,, pa su u zemlji Hrvata i inih patnika u istoj, čak i referendumi, a kamoli masovni SOCIJALNI nemiri ili prosvjedi NAUČNA FANTASTIKA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare