To je to što me zanima!

"Inspektori ulaze u stanove i uspavljuju pse pred djecom"

Ističu kako su sve životinje koje dođu u Dumovec ili Noinu arku u karanteni i pod stalnim nadzorom veterinara te da ni jedan od ubijenih nije imao znakove bjesnoće
Vidi originalni članak

Prijatelji životinja prozvali su inspekcije koje su posljednjih nekoliko dana uspavale gotovo 50 pasa pod objašnjenjem da životinje imaju bjesnoću. Iz udruge tvrde da životinje nisu imale nikakve znakove bolesti već da je riječ o šlampavo obavljenom poslu. 

Tvrde da je na taj način nanesena velika šteta azilima za životinje Dumec i Noina arka, a nekoliko pasa su uspavali i u domovima građana koji su životinje nedavno usvojili. 

- Ulaze ljudima u stan govoreći da su došli samo u nadzor, a onda pred djecom koja vrište bez spomena karantene i pregleda ubijaju psa na licu mjesta - pišu Prijatelji životinja. 

Ističu kako su sve životinje koje dođu u Dumovec ili Noinu arku u karanteni i pod stalnim nadzorom veterinara, piše Jutarnji list. O preventivnoj eutanaziji odlučili su veterinarski inspektori Ministarstva poljoprivrede. 

Slučaj ubijanja 48 pasa komentirao je i gradonačelnik Milan Bandić.

- U srijedu ćemo biti pametniji kada vidimo što se točno dogodilo i zašto su životinje eutanazirane, a onda ćemo govoriti o eventualnim sankcijama - rekao je Bandić. 

Idi na 24sata

Komentari 246

  • dedek56 21.06.2012.

    gledam luku omana kako ponosno drži natpis veterinarski inpektori ubojice,prestrašno,prestrašno....svi vi koji komentirate kako je eutanazija učinjena bezpotrebno trebali bi pogledati film o bjesnoći i posljedicama,,,,ne o bjesnoći životinja nego kad čovijek oboli od bjesnoće......99% odmah bi promjenilo mišljenje,sigurno....učinjeno je to preventivno da nebi neko dijete obolilo....koliko je kokošaka od sirotinje ubijeno u strahu od ptičje gripe??? to vam bilo normalno jer je postojala mogućnost zaraze i to ok,prihvaćam...oman i ekipo nikad extremi nisu dobro došli a vi ste upravo to,extremi,radite to zbog novca koji vam državo daje jer kao udruga građana živite na tuđoj grbi....

  • eurodiesel 20.06.2012.

    Da ne čitam sve komentare...ima li itko ovdje na portalu da su mu uspavali psa na takav način!!?? Ako nema....onda mi sve smrdi na neku SF priču, kao i mnogo toga što se vrti po portalima!!

  • sofija33 20.06.2012.

    imam mačku koju volim najviše na svijetu i da mi netko upadne u stan sa idejom da ju uspava mislim da bi mu to bila zadnja misao dok pada se 8 kata. ne mogu shvatiti te ljude tako krvnički pobiti male štence i mačke. koja nemilosrdna stoka

Komentiraj...
Vidi sve komentare