To je to što me zanima!

Insta-premijerka: Zašto mi nemamo ovako normalne vođe?

Nova finska premijerka, Sanna Marin, s 34 godine najmlađa je premijerka na svijetu, dijete je lezbijskog para i mlada majka poprilično aktivna na Instagramu...
Vidi originalni članak

Ukoliko ste barem minimalno popratili predizbornu kampanju u Hrvatskoj, vjerujemo da ste se barem jednom poželjeli lansirati na neko politički uljudnije i staloženije mjesto. Možda baš - u Finsku. A kad smo kod Finske, na čelo te zemlje upravo je zasjela Sanna Marin, dosadašnja ministrica prometa i komunikacija te liderica Socijaldemokratske partije. 

DIJETE 'DUGINE OBITELJI' Nova finska premijerka Sanne Marin dijete je lezbijskog para

Nova finska premijerka vodit će vladu koju je formirala koalicija pet stranaka. Sve te stranke sad vode žene, od kojih su tri, kao i ona, mlađe od 35 godina.

Mnogo pažnje svjetske javnosti privukao je i njen Instagram profil koji je zapravo vrlo normalan i prizemljen. Marin na njemu objavljuje fotografije sa svojim partnerom Markusom Räikkönenom, kako doji dijete ili pak kako se sunča na plaži. 

A sad ovo slobodno usporedite s tragičnim i uštogljenim profilima hrvatskih političara... 

Idi na 24sata

Komentari 209

  • ZGfloki 10.12.2019.

    baš ste bezobrazni i šovinisti. ona je cijelo djetinjstvo imala minimalno dva PMS-a doma tako da mislim da joj politika itekako leži!

  • ministar.. 10.12.2019.

    Očinska ljubav i zaštita nemože se ničim zamjeniti niti kupiti.

  • Timpan 10.12.2019.

    I inače su Finci dokazano veliki cugeri, a dragi od ove feministice ima da pije i trostruko od previše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare