To je to što me zanima!

'Instagramuša' je glumatala da pomaže radnicima, razotkrili su je pa je pobrisala sve profile...

I dok SAD tone u sve veći kaos, prosvjedi eskaliraju, a predsjednik Donald Trump luduje i prijeti na Twitteru, postoje i oni koji na svemu tome žele profitirati - zbog nekoliko 'lajkova' na Instagramu...
Vidi originalni članak

Twitterom se noćas proširila snimka, činilo se, 'Instagramuše' koja je na ulicama Santa Monice pronašla radnike koji obnavljaju jedan od lokala uništenih u prosvjedima, fotografirala se 'kako im pomaže' pa fino sjela u Mercedes i odjurila svojim putem. 

Očekivano, internet je odmah krenuo u potragu za identitetom žene gladne 'lajkova', a New York Timesu je potvrđeno da je u pitanju Fiona Moriarty-McLaughlin, inače i konzervativna novinarka Washington Examinera koju na društvenim mrežama prati hrpa ljudi. Točnije - pratila ju je.

Naime, kada se sramotna snimka proširila internetom (a 'zašerao' ju je čak i LeBron James!), Fiona Moriarty-McLaughlin je prvo sve profile na društvenim mrežama stavila na privatno, a onda ih i ugasila. 

Na snimci se inače može čuti da Moriarty-McLaughlin srdačno zahvaljuje radnicima pa pri ulasku u automobil spominje Instagram i dovikuje 'BLM', skraćenicu za 'Black lives matter'. Zasad nemamo informacije je li nakon svega od srama 'propala u zemlju'. 

Ava DuVernay, žena koja je prva objavila snimku, kasnije je objavila još jednu - 'Instagramuše' koju dečko fotografira ispred razbijenog izloga T-Mobilea. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mali mravac 03.06.2020.

    O cemu vi to ? Ja vas nista ne razumijem. Kakvi laznjaci, ko sta kome pomaze, ko je sta vikao i ko koga prati i koga ne prati. Kog to briga ?

  • 03.06.2020.

    Bitno da su sa ovom bezvezušom povezali predsjednika USA. Prozirni ste, podrška Trumpu.

  • BlackRaven 03.06.2020.

    Takvih lažnjaka ovdje koliko hoćeš, počevši od lika koji retušira čak i pozadine svojih slika, pa do ostalih "dama" koje kao "putuju okolo" uz pomoć Photoshopa. 90% profila tih samozvanih "influencerica" je LAŽNO. Kao i broj pratitelja, to se sve prodaje danas online.. Account sa toliko i toliko pratitelja, puf tuđa slika , i eto ti "influencerice" koja ne bi znala otkucat na tastaturi dva reda teksta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare