News

Komentari 10

'Instagramuša' je glumatala da pomaže radnicima, razotkrili su je pa je pobrisala sve profile...

'Instagramuša' je glumatala da pomaže radnicima, razotkrili su je pa je pobrisala sve profile...

I dok SAD tone u sve veći kaos, prosvjedi eskaliraju, a predsjednik Donald Trump luduje i prijeti na Twitteru, postoje i oni koji na svemu tome žele profitirati - zbog nekoliko 'lajkova' na Instagramu...

Twitterom se noćas proširila snimka, činilo se, 'Instagramuše' koja je na ulicama Santa Monice pronašla radnike koji obnavljaju jedan od lokala uništenih u prosvjedima, fotografirala se 'kako im pomaže' pa fino sjela u Mercedes i odjurila svojim putem. 

Očekivano, internet je odmah krenuo u potragu za identitetom žene gladne 'lajkova', a New York Timesu je potvrđeno da je u pitanju Fiona Moriarty-McLaughlin, inače i konzervativna novinarka Washington Examinera koju na društvenim mrežama prati hrpa ljudi. Točnije - pratila ju je.

Naime, kada se sramotna snimka proširila internetom (a 'zašerao' ju je čak i LeBron James!), Fiona Moriarty-McLaughlin je prvo sve profile na društvenim mrežama stavila na privatno, a onda ih i ugasila. 

Na snimci se inače može čuti da Moriarty-McLaughlin srdačno zahvaljuje radnicima pa pri ulasku u automobil spominje Instagram i dovikuje 'BLM', skraćenicu za 'Black lives matter'. Zasad nemamo informacije je li nakon svega od srama 'propala u zemlju'. 

Ava DuVernay, žena koja je prva objavila snimku, kasnije je objavila još jednu - 'Instagramuše' koju dečko fotografira ispred razbijenog izloga T-Mobilea.