To je to što me zanima!

Interaktivna karta Hrvatske pokazuje stanje u županijama: 'Puno pomaže nama i turistima'

Kartu su najviše pregledavali korisnici iz Njemačke, potom Nizozemske, Hrvatske, Austrije, Italije i Češke, a prema njoj status zelenih dijelova zasad ima Istra te otoci Rab, Cres, Lošinj, Brač, Korčula i Vis
Vidi originalni članak

Preko milijun korisnika dosad posjetilo je interaktivnu kartu Hrvatska croatiacovid-19.info koju je izradila Hrvatska udruga turizma, a koja, za razliku od ECDC-a, informacije o epidemiološkom stanju u našoj zemlji pokazuje po županijama i otocima, a ne regijama.

- Prikaz Hrvatske po županijama već je prihvatio njemački Institut Robert Koch što je jako važno za uspjeh turističke sezone, motiviranje turističkih djelatnika i stanovništva županija na odgovorno ponašanje i ukazivanje na činjenicu da eventualan incident u jednoj destinaciji ne utječe na sigurnost u drugoj - poručili su iz HUT-a.

PORAST OD 54% OD LANI Od početka godine u Hrvatskoj 4.8 milijuna noćenja turista

Kartu, koju možete pronaći na ovom linku, u posljednjih tjedan dana najviše su pregledavali korisnici iz Njemačke, potom Nizozemske, Hrvatske, Austrije, Italije i Češke. Status zelenih dijelova zasad ima Istra te otoci Rab, Cres, Lošinj, Brač, Korčula i Vis, prenosi Jutarnji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • babovac 10.06.2021.

    Smarate do apsurda

  • Old Kresoje 10.06.2021.

    Cijepljeni,prebolji covid, imaju svu silu potvrda, zašto bi ih to trebalo zanimati?

  • skija 10.06.2021.

    panem et circenses, doslovno: "kruha i cirkusa" je popularna metafora za metode kojima neka vlast osigurava podršku stanovništva tako što obilno zadovoljava njegove kratkoročne interese i nevažne potrebe, a nauštrb dugoročnih interesa, odnosno da bi mu skrenula pažnju s daleko važnijih problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare