To je to što me zanima!

Intervenirala policija: U Rovinju se posvađala trojica muškaraca, nakon sukoba svi dobili prijavu

Jedan od muškaraca, 56-godišnjak, uhićen je nakon što je policija utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede i dva kaznena djela prijetnje. Ostali su dobili prekršajnu prijavu
Vidi originalni članak

Rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede i dva kaznena djela prijetnje.

Muškarca se sumnjiči da je 25. listopada oko 18.30 sati, nakon kraćeg sukoba sa 40-godišnjakom i 38-godišnjakom na terasi ugostiteljskog objekta u ulici Vrata pod zidom u Rovinju, prijetio dvojici muškaraca te se fizički obračunao sa njima, kojom prilikom je 38-godišnjaku nanio i teške tjelesne ozljede.

Policija je 26. listopada u poslijepodnevnim satima uhitila 56-godišnjaka te ga idućeg dana u jutarnjim satima uz kaznenu prijavu predala u pritvorsku jedinicu. Protiv 40-godišnjaka i 38-godišnjaka se pak podnosi prekršajna prijava nadležnom sudu zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare