To je to što me zanima!

Ipak vam neće trebati covid potvrde za roditeljske sastanke

Covid-potvrde se neće koristiti za roditeljske sastanke ako to ravnatelji ne narede, objasnio je ministar obrazovanja iako je prvotno najavljeno da će roditeljima za to trebati covid potvrde
Vidi originalni članak

Ministar obrazovanja jutros je uoči nove školske godine najavio kako će roditeljima školaraca biti potrebne covid potvrde za dolazak na roditeljske sastanke, međutim izgleda da se predomislio.

- Covid-potvrde se neće koristiti za roditeljske sastanke ako to ravnatelji ne narede - objasnio je Fuchs za Dnevnik Nove TV.

- U uputama jasno piše da sva djeca koja sjede na način da je osiguran razmak, govorim od petog razreda naviše, da mogu na nastavi biti bez maski - rekao je Fuchs.

NOVA ŠKOLSKA GODINA Fuchs: Roditelji će trebati covid potvrde za roditeljske sastanke

Ministar je izložio nove podatke o procijepljenosti prosvjetnih djelatnika.

- Podaci su se popravili i ja se nadam da će biti još bolji. Sad smo kod gimnazijskih profesora na 60 posto, srednje škole i strukovne su negdje na 58 posto - rekao je i dodao kako ipak nije zadovoljan i da bi procijepljenost trebala biti viša.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • eva60 04.09.2021.

    Nije stvar da li potvrde, maske, razmak već je ovime pokazano tko nas vodi

  • eva60 04.09.2021.

    Reklo bi se nit kope nit špade, a može ni o drvo ni o kamen.

  • tomo100brt 04.09.2021.

    Bilo ova odluka glupa ili ne ovo je dokaz koliko je naša vlada dosljedna u svojim odlukama. Niti malo. Ovo pokazuje da svatko može upravljati državom, da nam vlada ne treba. Pogledajte neke države koje i nakon negodovanja naroda gone svoje i dosljedni su svojim odlukama. U nas narod upravlja državom, a ne vlada i ministarstva. I sad bi se mi trebali pouzdati u vladu koja donese neko pravilo i nakon par sati ga ukine. Ovo je raspad sistema. Fuchs je inače najgori ministar školstva ikad u nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare