To je to što me zanima!

Iscjelitelj Braco po SAD-u ljude liječi pogledom za samo 50 kn

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ljudi koji prijavljuju zdravstvene tegobe nakon što ih pogleda Braco objašnjavaju kako im nakon kratke seanse sve tegobe nestanu. U SAD-u je postao poznat
Vidi originalni članak

Američke televizijske kuće nedavno su počele emitirati reportaže o Hrvatu Braci koji ljude liječi pogledom. Građani SAD-a, koji prijavljuju zdravstvene tegobe, nakon što ih pogleda Braco govore kako im nakon kratke seanse sve tegobe nestanu, piše KTNV. Ivan Grbavac, javnosti poznatiji kao Braco sa Srebrnjaka, tijekom seansi samo stane na povišeno postolje te pogledom obuhvati masu. Seanse naplaćuje 50 kuna po čovjeku, a uglavnom sudjeluje do stotinjak ljudi. Bracu je tijekom turneje u Oregonu došlo vidjeti nekoliko tisuća ljudi. Trenutno je u Los Angelesu.

Iscjelitelj Braco je inače nasljednik Ivice Prokića, proroka i iscjelitelja koji je imao i svoje sljedbenike te je napisao nekoliko knjiga. Grbavac svoje usluge u Zagrebu ne naplaćuje, a u SAD-u je u samo jednom danu zaradio nekoliko tisuća dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • ivana k_1 16.08.2015.

    ja odlazim kod Brace već 15 godina i sve što mogu reci jest da mu veliko hvala na svemu!zahvaljujući njemu imam sretan brak,živo dijete,i supruga koji danas ne okusi alkohol a nekad je bio do dna...hvala!poruka za one koji ne znaju o čemu pričaju;oprosti Bože onima što pričaju nebuloze,jer ne znaju što čine!

  • BundaKrznic 21.11.2013.

    Zašto nas sramoti po svijetu? Nek se ogradi od ovog Croatia... -.-

  • darijam 27.11.2011.

    ***Hvala na ispravku. Admin***

Komentiraj...
Vidi sve komentare