To je to što me zanima!

ISIL zauzeo posljednji granični prijelaz između Sirije i Iraka

Militanti Islamske države zauzeli su posljednji granični prijelaz između Sirije i Iraka koji je kontrolirala sirijska vlada. Sad kontroliraju 50 posto teritorija zemlje
Vidi originalni članak

Militanti Islamske države zauzeli su posljednji granični prijelaz između Sirije i Iraka koji je kontrolirala sirijska vlada, izvijestila je aktivistička grupa Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR), javlja BBC.

Vladine snage povukle su se s prijelaza al-Tanf, naveo je SOHR.

Dodali su da Islamska država sada kontrolira više od 95.000 četvornih kilometara Sirije, što je 50 posto teritorija zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 1955 22.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • piramida 22.05.2015.

    ameri nemojte ich vise bonbadirati ,stoji vise tucete oni vise napreduju.

  • Zagi_Dr 22.05.2015.

    Dragi OBAMA, ako več ne želiš ili nemožeš uništiti Isil a onda pusti Asada da to uradi! Misliš da kontroliraš te kozoje_e kroz Tursku i Saudijce, varaš se, a reci mi otkud im oružje koje je modernije od Asdove i Iračke vojske? Malo stegni uzde svojim pulenima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare