To je to što me zanima!

'Iskazi prostitutki nisu nestali, oni su izdvojeni iz spisa...'

Ovo su službene zabilješke koje ne mogu služiti kao dokaz u kaznenom postupku. I zato su izdvojene iz spisa. Ja sam ih jučer pregledao, rekao je Ivan Turudić za RTL
Vidi originalni članak

Nakon što su mediji pisali da je nestalo 11 stranica iz sudskog spisa vezanog za predmet elitne prostitucije, RTL navodi da oni nisu nestali nego su izdvojeni iz spisa. Njih čuva sudac istrage. Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić, danas na putu u inozemstvu, dao se u potragu još jučer: 
- Ovo su službene zabilješke koje ne mogu služiti kao dokaz u kaznenom postupku. I zato su izdvojene iz spisa. Ja sam ih jučer pregledao - rekao je Turudić za RTL. 

Istodobno, u  Ministarstvu pravosuđa čekaju na rezultate DORH-ove potrage za spisom o pucanju mjera nadzora iz priče u kojoj se spominje drugi čovjek HDZ-a Milijan Brkić, njegov uhićeni kum i bivši policijski informatičar.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ARMAGEDON 07.10.2018.

    I ja kada sam na WC solji zapravo ne se*em vec : IZDVAJAM "? Prihvatljivije je ?

  • intellectus 07.10.2018.

    Eto nam još jedna afera! Što se događalo, ako je, uistinu je zabrinjavajuće, ali što je ostalo od svega?....Kao i uvijek jedna Saga o severini i njenim praktikama, auuu, ispričavam se, mislio sam na aferu SMS. Hmm, pa i nisam bogzna koliko pogriješio, priča ISTA, ali akteri su DRUGI. Severina, s onim, severina ovako, severina gola te i ovdje, akti ukredeni, prostitucija cvjeta, ona politička, medijska, policijska, ali bogme i ONA prava gdje se vrti velika lova. Tko ima koristi od svega? Lako je dobitnike pokazati, ali još lakše GUBITNIKA. Dobitnici su svi….severina, politika, mediji, lopine svih boja, a gubitnik je onaj koji sve ovo plaća, NAROD, tako je bilo prije pa eto ostalo je isto. Ne čitam članke o severini i sličnim fu…., prestao sam čitati crnu kroniku, ne čitam kolumne (jedino naslov), ne bavim se „kurbarijom politikom“, mislim se ……što se to ima pametnog u ovom našem sivilu pročitati i učiniti? Eto dragi Bog mi je dao NEŠTO, nisam osuđen kao većina mojih sugrađana da moram biti dio toga i da mogu živjeti drugu kulturu, uživati u mom poslu, ali i čitati drugu „štampu“…….Dragi Bože HVALA TI.

  • jo2hn8ny 07.10.2018.

    A naivnih ljudi. Zašto bi netko predao dokaze s kojima može "ugledne" političare ucjenjivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare