To je to što me zanima!

Iskliznuli vagoni: 'Grunulo je jako, mislili smo da je potres!'

Na Ranžirnom kolodvoru u Zagrebu u ponedjeljak ujutro vlakovođa je manevrirao teretnim vlakom. Odjednom su s pruge iskliznula dva vagona natovarena kukuruzom
Vidi originalni članak

Udarac koji se čuo jako me uplašilo. Baš sam u tom trenutku spavao pa me probudio, rekao je čitatelj koji je snimio nezgodu.

Na Ranžirnom kolodvoru u Zagrebu u ponedjeljak ujutro vlakovođa je manevrirao teretnim vlakom. Odjednom su s pruge iskliznula dva vagona natovarena kukuruzom.

- Čuo se snažan udarac koji me je probudio. Bilo je oko 6 sati. Kad sam izašao, vidio sam na pruzi vagone koji su iskliznuli iz tračnica - rekao nam je drugi čitatelj koji je fotografirao nezgodu.

Iz HŽ infrastrukture priopćili su da u nezgodi nitko nije ozlijeđen, a da će sve okolnosti utvrditi posebno istražno povjerenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Kranjac 28.03.2017.

    Poceli i vlakovodje vozit lokomotive? Pa nije ni cudno kaj se onda dogodilo sr.... pitanje samo tko je vlakovodji dao da upravlja?

  • cupi cupi 27.03.2017.

    To je dato u ovoj političkoj ne demokratskoj državi Hrvatskoj kada netko dođe na vlast nije bitna struka već fotelja i tajni ugovor direktora sa ministrom oko otpremnine ako nešto pođe po zlu da se on obezbijedi dok je živ pruge kod nas su katastrofa samo to nije briga niti vladu niti saborske bolesnike bitno da svi imaju privilegije samo se brinu za sebe kako saborski zastupnici tako premijeri ministri i svi ostali direktori sada će biti istražno povjerenstvo napravljeno sa političke strane da se vidi kako se to desilo ma sramota do bola

  • 27.03.2017.

    Alo novinari!! Vlakovođa nije sigurno manevrirao! Vlakovoda vam popisuje sastav vlaka nekad radi probu kočenja, sudjeluje kod manevriranja...Itd nije sigurno manevrirao...strojovođa vozi manevarku ovu crvenu.. bzvz vam je taj opis!

Komentiraj...
Vidi sve komentare