To je to što me zanima!

Išli u Turkmenistan po zadnju slamku spasa za TŽV Gredelj

Gredelj je u Turkmenistanu dao ponudu za gradnju petodijelnog dizelskog vlaka. Na natječaj se javilo osam tvrtki. Pero Hrkać otputovao je zajedno s ministrom prometa
Vidi originalni članak

Stečajni upravitelj TŽV-a Gredelj Pero Hrkać otputovao je u Turkmenistan kao pratnja ministru prometa Siniši Hajdašu Dončiću kako bi pokušao dogovoriti novi posao.

Gredelj je u Turkmenistanu dao ponudu za gradnju petodijelnog dizelskog vlaka. Na natječaj se javilo osam tvrtki. Doznajemo i da je delegacija visokih dužnosnika Turkmenistana prije nekoliko mjeseci posjetila pogon Gredelja i da su tom prilikom bili izuzetno zadovoljni dizelskim motornim vlakovima koje gradi Gredelj. 

S obzirom na to da tvrtka nema novih poslova, ovo je zadnja slamka spasa za Gredelj. Prošli tjedan Hrkać je podijelio 235 novih otkaza.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • fantomikus 02.09.2014.

    ja sam dobio u Gredelju otkaz sa 1.09.2014.i ovo ja samo magla prije gašenja tvornice,jer u upravi sijedi večina onih i koja je dovela Gredelj u propast a sada čekaju spas.a spas bi bio da svi iz uprave odete i pustite nama radnicima da sami ugovaramo poslove bez vas jer vas je i sada u Gredelju više nego radnika od 500 radnika koliko je ostalo skoro je 300 neradnika niš koristi koji sijede po kancelarijama izmišljena zanimanja i debelih veza koji primaju plaču za niš i niko im ništa ne može jer su zaštičeni ko lički medvjedi.ŽELIM DA GREDELJ PROPADNE SAMO ZBOG VAS NERADNIKA JER MI RADNICI ČEMO UVIJEK NAČI POSAO.I sada se je ostajalo u Gredelju ko ima veču vezu a neki su se i sa 1.08.2014.i zaposlili.

  • neki-tamo 02.09.2014.

    iz prve ruke mogu reći da je poslovni vrh u Gredelju odbijao poslove! i to poslove koji su osiguravali od 2-5godina sigurnog rada! ovo je samo mazanje očiju da ispadne da se "trude" a u biti su se prijavili jer garant znaju da neće ni od toga biti ništa. pa koliko trebaš biti bolestan u glavu da uništiš najveću firmu ovih prostora i na stotine obitelji zbog love koju bi ionako dobio, samo ne preko noći nego kroz par godina rada

  • jozabroz 02.09.2014.

    hajdas se pobrinuo da gredelj propadne a sad bi ga spasavali????? pa kome jos nije jasno koji je plan..))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare