To je to što me zanima!

U pucnjavi pred američkom ratnom mornaricom 13 mrtvih

Washington: Jedan je napadač ubijen. Policija sumnja da je u napad upleten još jedan. Ranjeno je, prema nekim informacijama, četvero ljudi. Troje je kritično
Vidi originalni članak

U pucnjavi u ponedjeljak u dvorištu zgrade Američke ratne mornarice u Washingtonu ubijeno je najmanje 13 ljudi, javlja BBC. Među ubijenima je i jedan napadač. Riječ je o Aaronu Alexisu koji ima 30-ak godina te je bio iz Teksasa, javlja Washington Post. 

Još se ne zna koliko je ljudi ozlijeđeno, ali je objavljeno da je među ozlijeđenima i jedan policajac, javlja BBC. Prema nekim informacijama ozlijeđeno je četvero ljudi. 

U centralnu bolnicu u Washingtonu helikopterom su stigle tri osobe koje su u kritičnom stanju, javljaju američki mediji. Riječ je o policajcu kojem su prostrijeljene noge, žena koja je pogođena u glavu te još jedna žena koja ima tešku ozljedu ramena. 

Nakon pucnjave bilo je nejasno da li je napadač jedan ili ih je više, policija je objavila da je Alexis ubijen te da traže još dvojicu. Jednog su kasnije našli prema opisu očevidaca no utvrđeno je da on nije imamo nikakve veze s pucnjavom. Drugog sumnjivca još traže.  

Iz Američke ratne mornarice izvijestili su kako je policija ušla u zgradu u potrazi za napadačima nakon što je oko 8.20 sati po lokalnom vremenu iz pištolja ispaljeno nekoliko hitaca. 

Osoblju u zgradi naredili su da se skloni, jer su napadači nakon pucnjave pobjegli u unutrašnjost zgrade. Istraga je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ParlevuFranse 16.09.2013.

    Ludi ubojica iz Teksasa, bilo je i za ocekivati da je iz te lude drzave gdje svi obozavaju oruzje.

  • zahira45 16.09.2013.

    Pa mornarici baš neko osiguranje kad ih ovako porokaše! grozno

  • MilosrdniAndjeo 16.09.2013.

    Sad ce se javiti oni pobornici zavjera sa tezom da je i ovo montiran slucaj od Amerike zbog nafte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare