To je to što me zanima!

Ispitala ju je i policija: Žena s lažnom diplomom dobila otkaz

Iz Ministarstva obrazovanja potvrdili su za Index da je žena koja je imala lažnu diplomu s Hrvatskih studija dobila otkaz još prošlog tjedna. Policija ju je ispitala u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Žena kojoj su u Ministarstvu obrazovanja našli krivotvorenu diplomu, dobila je otkaz, potvrdili su nam iz Ministarstva obrazovanja.

Otkaz je dobila još prošlog tjedna nakon što su redovnom provjerom vjerodostojnosti otkrili da ima lažnu diplomu Hrvatskih studija. 

U Ministarstvu znanosti je nekoliko godina radila administrativne poslove, angažirana kroz mjeru stručnog osposobljavanja, a potom na projektu putem ugovora o djelu.

PROVJERA DIPLOMA Divjak o diplomama: Povjerenje u sustav obrazovanja je važno

Sredinom studenoga 2018. godine zaposlena je u državnoj službi na javnom natječaju, a primljena je na ugovor o radnu na određeno vrijeme.

Kako Index neslužbeno doznaje, sada već bivša zaposlenica Ministarstva obrazovanja koja je radila na administrativnim poslovima u ponedjeljak je ispitana u policiji. 

OTKRILI ŽENU S LAŽNOM DIPLOMOM Ministrica Divjak traži provjeru diploma - i to svih zaposlenika!

Ministrica Divjak je na adrese svih osnovnih i srednjih škola, kao i na sve agencije u sustavu poslala zahtjev za provjeru diploma svih zaposlenika.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Vražji Vrag 15.01.2019.

    Diplomu joj mogu uzeti, ali znanje ne mogu.

  • 14.01.2019.

    Vec u 70-tim godinama nabavljale su se kojekakve svjedodbe i diplome u Sarajevu , recimo svjedodzbu za osnovnu skolu mogao si kupiti za 1000 DM .

  • El Chupacabra 14.01.2019.

    Neznan zasto joj se ne objavljuje ime. Takvim ljudima se treba objavit ime da budu na stupu srama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare