To je to što me zanima!

Ispitan mladić koji je ubio oca sjekirom, ostaje u zatvoru

Državno odvjetništvo navodi kako je sin, nakon što je pukla drvena drška, u kuhinji pronašao i uzeo nož te ocu zadao nekoliko reznih rana po vratu
Vidi originalni članak

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu obavljena je u utorak dokazna radnja prvog ispitivanja mladića (21) te je doneseno rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju. 

U priopćenju Županijskog državnog odvjetništva piše da postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 20-godišnjak 23. travnja 2021. oko 2,00 sata u obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu, u nakani da usmrti oca (49) prišao mu dok je spavao u dnevnom boravku i alatom mu zadao više udaraca u predjelu glave, a nakon što je pukla drvena drška, osnovano se sumnja da je u kuhinji pronašao i uzeo nož te oštećeniku zadao nekoliko reznih rana po vratu i nanio mu višestruke i po život opasne teške tjelesne ozljede.

Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu prihvatio je prijedlog Županijskog državnog odvjetništva i okrivljeniku je odredio istražni zatvor u trajanju od trideset dana.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • JusticeLeague 28.04.2021.

    ok, sve mi je jasno, ovo nije onaj slučaj (koji se dogodio 23.veljače), već je DO podiglo optužnicu za novi slučaj iz Slav.Broda od prije nekoliko dana. Ovaj lik sa slike (ubio oca jer mu je otac prigovorio da je zapustio studiranje i igra nasilne video igrice po čitavu noć, od 23.veljače), to uopće nije slučaj iz ovog priopćenja !

  • JusticeLeague 28.04.2021.

    Piše da je otac umro (umro jest, vidjela sam mu osmrtnicu), međutim sin ubojica je prijavljen za''teško ubojstvo u pokušaju''. Kakav pokušaj ?? Ubio je oca jer je otac vidio da je bio budan čitavu noć, igrao igrice, a zapostavio je studiranje. Nema tu pokušaja.....ako ga terete za pokušaj, izaći će van za 3 godine !

  • sanjica81 28.04.2021.

    To je bilo puno prije 23.travnja

Komentiraj...
Vidi sve komentare