News

Komentari 6

Ispitan mladić koji je ubio oca sjekirom, ostaje u zatvoru

Ispitan mladić koji je ubio oca sjekirom, ostaje u zatvoru

Državno odvjetništvo navodi kako je sin, nakon što je pukla drvena drška, u kuhinji pronašao i uzeo nož te ocu zadao nekoliko reznih rana po vratu

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu obavljena je u utorak dokazna radnja prvog ispitivanja mladića (21) te je doneseno rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju. 

U priopćenju Županijskog državnog odvjetništva piše da postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 20-godišnjak 23. travnja 2021. oko 2,00 sata u obiteljskoj kući u Slavonskom Brodu, u nakani da usmrti oca (49) prišao mu dok je spavao u dnevnom boravku i alatom mu zadao više udaraca u predjelu glave, a nakon što je pukla drvena drška, osnovano se sumnja da je u kuhinji pronašao i uzeo nož te oštećeniku zadao nekoliko reznih rana po vratu i nanio mu višestruke i po život opasne teške tjelesne ozljede.

Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu prihvatio je prijedlog Županijskog državnog odvjetništva i okrivljeniku je odredio istražni zatvor u trajanju od trideset dana.

Najčitaniji članci