To je to što me zanima!

Ispovijed Nemeša, Marijane i obitelji: Naš pakao nakon BB-a

Marijana, Nemeš i njihove obitelji pustili su reportere 24sataExpressa u domove i ispričali im paklena iskustva koja prolaze nakon showa te kako su se pomirili
Vidi originalni članak

Marijana se danima nije usuđivala izaći iz kuće bez očeve pratnje. Bojala se reakcije ljudi koji su je osuđivali bez suda. Nemeš se nije bojao mase nego jedne jedine žene: majke. “Molim vas da pred mojim roditeljima ne spominjete Marijanu”, zamolio je oprezni Nemeš naše reportere.

U novom Expressu možete doznati i kako Ljubo Ćesić Rojs i Lijanovići vide ideju da se Rojsova kći uda za bogatog nasljednika mesnog carstva. Naši novinari razgovarali su i sa suprugom Dragana Paravinje, koja mu i danas, svemu unatoč - bezuvjetno vjeruje.

Express objavljuje i detalje knjige o kojoj već priča cijeli Zagreb - ispovijesti manekenke koja je bila otmjena prostitutka i koja je u manje od dvije godine upoznala većinu hrvatskih celebrityja. Otkrivamo i pjesničku prošlost Jadranke Sloković, jedne od najuspješnijih hrvatskih odvjetnica.

>>> Ispovijed BB para i ostale uzbudljive priče čitajte u novom broju 24sataExpressa!

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Capafiori 04.08.2011.

    Ne zaslužujete vi pakao nego veeeeeeeeeeeliku smradnu jamu!

  • ma svašta 04.08.2011.

    Svi se bunite, marijana i nemeš ovo i ono,seve ovo i ono,osobno me ne zanimaju njhovi životi,ali brate bolje čitati o njima nego ovo :poginuo mladić,nestao/la,ubio nekoga,ubio sebe itd. mislim da je ipak bolje čitati o BB i sevki

  • MladenKukulj 04.08.2011.

    nasi mediji su za kurac,treba to sve ugasiti.Pa koga jos zanimaju ti kreteni iz BBa,boli me kita sta ce te lopate reci,sta rade ili bilo sta drugo.imamo mi precih stvari u zivotima nego pratiti jednu k*rvu i jednog kretena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare