To je to što me zanima!

Ispovijest čovjeka koji je gorio: Iz mene je samo buknula vatra

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sjedili smo na kauču i pripremali se za ribolov. Moj prijatelj Pete je sjedio do mene. Odjednom se na mojem tijelu pojavio plamen, rekao je Frank Baker iz SAD-a
Vidi originalni članak

Frank Baker iz SAD-a ratovao je u Vijetnamu i za to je odlikovan dva puta ordenom Purpurnog srca. No najstrašniji trenutak u njegovom životu je bio u lipnju 1995. godine. Bio je kod kuće u Vermontu kad se odjednom zapalio. O tom iskustvu prvi put je javno govorio u srijedu u emisiji "Neobjašnjivi slučajevi" koja je emitirana na Science Channelu

- Sjedili smo na kauču i pripremali se za ribolov. Zabavljali smo se. Moj prijatelj Pete je sjedio do mene. Odjednom se na mojem tijelu pojavio plamen - rekao je Frank. 

- To je bila najstrašnija stvar koju sam ikada vidio - kaže njegov prijatelj Pete. Baker je počeo paničariti i pokušao je ugasiti plamen. Uz pomoć prijatelja nekako je to i uspio. Otišli su liječniku. 

- Dijagnoza me šokirala. Liječnik mi je rekao: "Frank ova je vatra bila iznutra". Rekao mi je i da nikada nije vidio ništa slično - rekao je Baker, piše HuffingtonPost. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • bosanac laki 07.10.2013.

    da nije vrag?????

  • gazimar 05.10.2013.

    U kakav su oni to ribolov krenuli s puškom.

  • zng108 04.10.2013.

    sad mi je jasno zasto ovde gdje radim stalno teraju amere da imaju kraj sebe protiv pozarni aparat,,,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare