To je to što me zanima!

Ispovijest Zagrepčana: Prvo je bila korona, pa potres i sad ova poplava! Pa što nas još čeka?!

Sve se izdogađalo u 10 minuta, ispričala nam je gospođa čiji se automobil ugasio kada je naletio u lokvu koja je tada bila u podvožnjaku u Miramarskoj ulici
Vidi originalni članak

Voda nam je poplavila cijeli dućan, mi smo izbacile desetak kanti vode, ovo je katastrofa, rekla nam je vlasnica jedne trgovine u Ilici. Kaže da je šteta velika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kada sam dolazila bilo je jako puno vode. Na Branimirovoj je bilo jako puno vode - rekla nam je šokirana vlasnica koja je dodala da ju je sve šokiralo. 

- Prvo korona, pa potres, pa ovo... Što je iduće?! Već ionako imamo poteškoće, još i ovo - poručila je. 

POGLEDAJTE VIDEO: Poplava u Ilici 

- Sve se izdogađalo u 10 minuta - ispričala nam je gospođa čiji se automobil ugasio kada je naletio u lokvu koja je tada bila u podvožnjaku u Miramarskoj ulici. 

VIDEO: ZAPEO U PODVOŽNJAKU Spašavanje iz poplave: Auto je bio pun vode, nisam mogao van

- U suprotnom smjeru je naišao džip i za 10 minuta je auto već potonuo - ispričala nam je. Uz njezin auto, u Miramarskoj su zaglavila još tri automobila. 

POGLEDAJTE VIDEO: Automobili zaglavili u Miramarskoj 

- Auto mi se samo ugasio. Mislio sam da će se upaliti i da odem nazad, ali voda je već ispunila kabinu. Uhvatio me strah, a vrata se nisu otvarala. Nasreću u zadnji tren sam sav mokar uspio izaći, ne znam što bi bilo da nije tako - u dahu nam je ispričao mladić koji je autom zapeo u podvožnjaku na Miramarskoj.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • Lukazg2020 29.07.2020.

    Sljedeće će da jakuševac eksplodira

  • 26.07.2020.

    Vatra...

  • iskra21 25.07.2020.

    Dotepenci, van!

Komentiraj...
Vidi sve komentare