To je to što me zanima!

Ispraćaj mladih nogometaša na Mirogoju, odigrat će se i tekma

Komemoracija za igrače Futsal Dinama održat će se u sportskoj dvorani Megaton u srijedu 6. lipnja, a na utakmici u čast poginulih nogometaša prisustvovat će dvije ekipe iz Šibenika
Vidi originalni članak

Sportsku javnost šokirala je vijest o teškoj nesreći na autocesti A1 u kojoj su u noći na ponedjeljak poginuli nogometaš i trener Futsal Dinama Oskar Kadrnka i Matija Capar. Posljednji ispraćaji mladih sportaša bit će na zagrebačkom groblju Mirogoj u četvrtak i petak, a klub će u njihovu čast organizirati i utakmicu. 

VRAĆALI SE IZ ŠIBENIKA Poginuli trener i kadet: 'Pa još sinoć smo bili skupa u dvorani'

Priopćenje kluba prenosimo u cijelosti. 

"Oskar Kadrnka i Matija Capar preminuli su 4. lipnja 2018. godine od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći kada su se vraćali s turnira u Šibeniku. Njihove mlade živote prekinula je prometna nesreća, koja je napravila veliku bol u srcima obitelji i prijatelja.

Javljamo vam da će ispraćaj Matije Capara biti u četvrtak 7. lipnja s početkom u 16:30 na groblju Mirogoj, dok će ispraćaj Oskara Kadrnke biti u petak 8. lipnja s početkom u 15 sati, također, na Mirogoju. Pozivamo sve članove Futsal Dinama da na ispraćaj dođu u članskim majicama.

TRAGIČNO PREMINUO U NESREĆI Tko je bio Matija Capar? Kutiju šibica osvajao je sedam puta...

Komemoracija za igrače Futsal Dinama održat će se u sportskoj dvorani Megaton (Prešernova BB) u srijedu 6. lipnja s početkom u 19 sati. Oskar i Matija bili su pravi sportaši, zaljubljenici u Dinamo, a mi ćemo ih uvijek pamtiti po njihovoj dobroti te sportskim uspjesima i zalaganjima na terenu. Zato organiziramo i sportski oproštaj od naša dva prerano preminula igrača koji će se održati na stadionu SRC Šalata (19.6.) s početkom u 18 sati.

Na ovom događaju nastupit će dvije ekipe iz Šibenika, grada u kojem su Oskar i Matija ispisali svoje zadnje futsal uspjehe. Kadetska ekipa našeg Oskara ugostit će MNK Crnicu, domaćina turnira s kojeg su se dečki vraćali, dok će seniorska ekipa Futsal Dinama ugostiti MNK Šibenik 1983, novog drugoligaša s Juga. Ulaznice ćete moći kupiti od ponedjeljka 11. lipnja u KND BBB (Ilica 37), a sav prihod uplatit ćemo na račun obitelji tragično preminulih sportaša.

Svoje donacije za obitelji tragično preminulih Oskara i Matije možete uplatiti na poseban broj računa otvoren u Zagrebačkoj banci: HR7123600001501567337, stoji u priopćenju.
 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • lucija5 06.06.2018.

    Bozeeeee❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

  • Garmisch 05.06.2018.

    Obiteljima iskrena sucut....LAKA IM CRNA ZEMLJA.

  • domoljub029 05.06.2018.

    ISUSE koji krš pa koliko su ti vozili kada su ovo od vozila napravili ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare