To je to što me zanima!

Ispravak: 'Neistinite su tvrdnje da im je djevojka bila robinja'

Odvjetnica Jadranka Sloković kao punomoćenica klijenata reagirala je na članak "Djevojku pretvorili u robinju i prijetili joj da će ubiti dečka" sa zahtjevom za ispravak
Vidi originalni članak

Odvjetnica Jadranka Sloković kao punomoćenica klijenata reagirala je na članak "Djevojku pretvorili u robinju i prijetili joj da će ubiti dečka" sa zahtjevom za ispravak sljedećeg sadržaja:

- Neistinite su tvrdnje objavljene u tekstu članka pod senzacionalističkim naslovom "Djevojku pretvorili u robinju i prijteili joj da će ubiti dečka" u kojem se navodi da je "Bračni par uhićen zbog sumnje da su tinejdžericu iz Tuzle držali kao robinju", kao i da su oni inače trgovci metalom, koji su jedva punoljetnu djevojku doveli iz BiH i obmanuli je da će im biti sluškinja.

Također je navedeno da su navedenu prijetnjom natjerali da im bude besplatna radna snaga te da su na nju osnovali tvrtku kako bi mogli raditi makinacije s poslovnim računima. Nadalje je navedeno da su joj prijetili da će joj ubiti dečka u Tuzli.

Neistinite su tvrdnje objavljene u tekstu označenog članka u kojima se navodi da je tinejdžerica iz Tuzle držana kao robinja, a je ista obmanuta da će biti sluškinja te da je ista bila besplatna radna snaga. Također je neistina da je na njezino ime otvorene tvrtke radi makinacija s poslovnim računima te da su joj prijetili da će joj ubiti dečka.

Netočne i proizvoljne tvrdnje označene u prethodnom dijelu teksta, prilikom pripreme članka nisu provjerene, već su unesene u članak kao istinite uz napomenu da je od objave članka do sada nadležno državno odvjetništvo obustavilo istragu – stoji u ispravku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • stiven 04.02.2017.

    Ka to kaže Jadranka to mora biti tako i nikako drugacije,ni Čedo joj se nesmije usprotiviti

  • ivanunited 02.02.2017.

    Samo me zanima pokrovitelj ovog lanca....to samo u hrvatskoj prolazi

  • jozabroz 02.02.2017.

    haha, i bas slucajno odabrali najjacu odvjetnicu da ih brani,,))))) i nisu nista krivi,,)))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare