To je to što me zanima!

Ispraznili su dio KBC-a Zagreb: To postaje karantena za koronu

U Hrvatskoj je u utorak popodne potvrđen prvi oboljeli od koronavirusa, riječ je o mlađem čovjeku koji ima blaži oblik bolesti, on je izoliran i i trenutno u dobrom stanju
Vidi originalni članak

Klinika za psihološku medicinu KBC-a Zagreb ispražnjena je i bit će, ukoliko se pojavi potreba, dodatna karantena za oboljele od korona virusa u Zagrebu, piše Jutarnji list.

Krilo Klinike za psihološku medicinu dezinficirano je i spremno za prijem mogućih pacijenata zaraženih koronavirusom, koji je danas potvrđen u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

List navodi kako se radi o osposobljavanju dodatnog kapaciteta za oboljele u slučaju ako bi prostor Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" bio nedostatan.

Također je dogovoreno da će se o pacijentima ondje brinuti liječnici Klinike za plućne bolesti Jordanovac.

KBC Zagreb je ujedno otkazao operacije koje nisu hitne te kontrolne preglede, a ujedno su i zabranili sve posjete na svim svojim odjelima.

KORISTE HISTERIJU 'Grunule' cijene maski - traže i do 300 kuna za jedan komad!

Citiraju ravnatelja KBC-a Zagreb Antu Ćorušića koji je kazao da imaju dovoljno zaštitnih sredstava te kako se povećava nadzor i nad pacijentima koji dolaze u bolnicu, posebice na hitni prijem.

U Hrvatskoj je u utorak popodne potvrđen prvi oboljeli od koronavirusa, riječ je o mlađem čovjeku koji ima blaži oblik bolesti, on je izoliran i i trenutno u dobrom stanju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 26.02.2020.

    za karantenu, preporucam hotel porin

  • morejadransko 26.02.2020.

    Svi kažu, to je ko gripa ništa drugo...nisam vidio jos da ljude s gripom preko balkona s maskama stavljaju u karantene....nesto tu ne stima

  • 25.02.2020.

    koda nas pripremaju na masovne grobnice,do kraja godine pola stanovništa če umrijeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare