To je to što me zanima!

Ispred zagrebačkog kluba su u subotu pretukli mladića (19)

U nedjelju ujutro prijatelji su dovezli mladića (19) u zagrebačku bolnicu Sveti Duh, gdje je trenutačno na liječenju. Tvrdi da su ga pretukla trojica muškaraca
Vidi originalni članak

U nedjelju ujutro prijatelji su dovezli mladića (19) u zagrebačku bolnicu Sveti Duh, gdje je trenutačno na liječenju. Nakon izlaska u diskoteku The Best tvrdi da su ga pretukla trojica muškaraca. Mladić ima potres mozga, hematom na oku i modrice po tijelu. Njegovi su prijatelji prošli s lakšim ozljedama. Kažu da su ih napali ispred kluba. Policija istražuje slučaj, a iz diskoteke The Best kažu kako unutar kluba nije bilo nereda.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 02.04.2013.

    Ne mogu shvatiti GDJE JE NESTAO URBANI feeling Zagreba iz osamdesetih godina? Slušali smo new wave, punk i druge "alternativne " oblike URBANE glazbe, išli na "čudne" i inovativne kazališne predstave, izložbe, vodili divne razgovore do kasno u noć, hodali sa curama (ni toga više danas nema), davali jedni drugima ono najbolje što smo mogli dati, itd., živjeli urbani Zagreb. Onda su došle devedesete i rat, domoljubna komponenta je prevladala. A sada, kad imamo i Hrvatsku u 21. stoljeću, kad bi mogli biti GRAD br. 1 na prostorima bivše YU, pretvaramo se u prekodrinsku palanku. Kolege branitelji, i vi slušate narodnjake, puštate svoju maloljetnu djecu u legla kriminala, prostitucije i droge, tzv narodnjačke klubove i gledate Sulju na TV? Kuda smo otišli, a nismo se makli odavde? Ima li netko suvisli odgovor?

  • Putschi 02.04.2013.

    oni sto tuku su tuceni od jucer

  • ŽUTI SMAJLEK 02.04.2013.

    Postali smo grad koji se užasavao zalaska sunca ..................

Komentiraj...
Vidi sve komentare