To je to što me zanima!

Ispričavaju se: Prijava i kazna policajcu za homofobni ispad

IZ PU bjelovarsko-bilogorske u priopćenju su objasnili da će protiv policajca biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu. Kazna je od 5 do 30 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Nakon što su Udruge Iskorak i Kontra reagirale na neprimjereni komentar koji na Facebooku objavio bjelovarski policajac nakon ubojstva Gorana Trbojevića, PU bjelovarsko-bilogorska priopćila je kako će protiv njega podnijeti optužni prijedlog. 

- Vezano za komentare policijskog službenika koji su se pojavili na stranicama Facebooka nakon ubojstva 22. travnja 2012. u Bjelovaru, obavještavamo da su djelatnici za zakonitost postupanja PU bjelovarsko-bilogorske i Unutarnje kontrole Ministarstva unutarnjih poslova utvrdili postojanje prekršaja po Zakonu o suzbijanju diskriminacije - stoji u priopćenju. 

''Pederčine i smradovi su obadva, sad će napokon biti više mira od njih….Neka, baš mi je drago, da se još par njih u gradu hoće posmicat Bjelovar bi bio kao bajka'', napisao je policajac. 

Iz Udruga Iskorak i Kontra podsjetili su kako je državnim službenicima dužnost štititi sve građane i građanke bez obzira na spolnu orijentaciju. 

Damiru Bivolu odredili pritvor od 30 dana

Sudac istrage bjelovarskog Županijskog suda, na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva, u utorak je odredio pritvor Damiru Bivolu (26) u trajanju od 30 dana koji je osumnjičen za ubojstvo Gorana Trbojevića iz Bjelovara. Podsjećamo, Bivol je, nakon svađe, s nekoliko udaraca nožem u leđa usmrtio svog ljubavnika.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • IgorJagnjić 25.04.2012.

    Nije bitno tko je šta,ali svatko ima pravo na svoje mišljenje,pa i Policajac,šta ima veze što je on Policajac,znaći bauštelci smiju komentirati,a Policajac bi odma trebao dobiti otkaz,jel? Nikada neće biti demokracije,a svi kažu da je demokracija.

  • Tinica555 25.04.2012.

    po meni nije sad uopce bitno dal je on uvrijedio te ludake ili nije.. nego je glup sto uopce pise po internetu gluposti.. ozbiljan covjek ima facebook HA HA HA, ja ga ne bih zaposlila takvog.. btw. kaj je stvarno nemoguce demantirati to i reci da je to netko drugi pisao i da to nije njegov facebook? ne znam pa pitam.

  • vozač25 25.04.2012.

    Pa ovo stvarno nema nigdje ja nemam ništa protiv pedera ali također mislim da ljudi imaju pravo reći dali im se to sviđa ili ne a ne da su odma homofobi,a i nemože me niko uvjerit da pederluk nije bolest ustvari to je jedan veliki poremećaj i treba ga lijećit,a ne kažnjavat ljude koji misle drukčije

Komentiraj...
Vidi sve komentare