To je to što me zanima!

Kadetkinja poginula u vojarni. Pala je kroz prozor na slavlju?

Riječ je o 22-godišnjoj kadetkinji M.Ć., pripadnici treće godine Kadetske bojne HVU-a, koja je pristupila u Oružane snage RH 2012. godine, objavio je MORH
Vidi originalni članak

vojarni Hrvatskog vojnog učilišta "Petar Zrinski" u Zagrebu, u subotu u 6.45 sati pronađena je mrtva kadetkinja Oružanih snaga RH.

Prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je djevojka stradala najvjerojatnije pri padu. Kako doznaje Telegramkadetkinja je zajedno s kolegama bila na proslavi rođendana. U jednom trenutku pala je kroz otvoreni prozor. 

Glasnogovornica MORH-a, Ana Bulić nije htjela otkrivati detalje istrage, samo je rekla da sve upućuje na nesretni slučaj.

Priopćenje MORH-a donosimo u cijelosti:

"U vojarni Hrvatskog vojnog učilišta "Petar Zrinski" u Zagrebu, danas 22. kolovoza 2015., u ranim jutarnjim satima (oko 6.45) pronađena je smrtno stradala kadetkinja Oružanih snaga RH.

Riječ je o 22-godišnjoj kadetkinji M.Ć., pripadnici treće godine Kadetske bojne HVU-a, koja je pristupila u Oružane snage RH 2012. godine.

Djelatnici Kriminalističke Vojne Policije provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog nesretnog događaja". 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • bbbdado 23.08.2015.

    Moja sućut obitelji , prijateljima i poznanicima

  • bbbdado 23.08.2015.

    Hmm , moramo li vjerovat ?

  • tmendas 23.08.2015.

    Čitajući komentare većine ne mogu vjerovati ( ustvari mogu jer samo mi možemo napraviti ili smisliti neki scenarij i uvjek je netko drugi kriv. Što je bili, pa eto. Bila na proslavi, vjerojatno malo popila, došla u svoju sobu i otišla na prozor udahnuti zraka ili povračati, i tako pala, alkohol čuda radi. Sve u svemu, žao mi je cure, a obitelji sućut.

Komentiraj...
Vidi sve komentare