To je to što me zanima!

Istraga za ubojstvo: Zloglasna braća Ćulum izlaze na slobodu

Ćulumi su nakon uhićenja u Sanskom Mostu prebačeni u Banju Luku, a noć su proveli u pritvoru radi kriminalističke obrade i ispitivanja. Ubrzo će biti pušteni. Pored njih, na slobodi je već i Goran Milanović...
Vidi originalni članak

Braća Nermin i Armin Ćulum, koji su uhićeni u Sanskom Mostu zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s ubojstvom poduzetnika Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića te ranjavanjem vozača Gorana Ilića kod Banje Luka, bit će pušteni na slobodu.

LIKVIDACIJA U BANJOJ LUCI Na čelu opasne bande: 'Braća Ćulum su državna opasnost...'

Pored njih, na slobodi je već i Goran Milanović koji je ranije uhićen pod istim okolnostima kao i braća Ćulum. U nadležnost Tužiteljstva predan je samo Emilio Baldo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ćulumi su nakon uhićenja u Sanskom Mostu prebačeni u Banju Luku, a noć su proveli u pritvoru radi kriminalističke obrade i ispitivanja. piše Klix.ba. Za Benedijem Đukanovićem još se traga.

O dvojici braće pisalo se i ranije, tako da nisu nepoznati široj javnosti, piše Faktor.ba. Krajem 2016. godine policija je pretresla prostorije 'Udruženja Sportski klub UT' u Sanskom Mostu, koji je u vlasništvu Armina Ćuluma Bokija, navodno u potrazi za nelegalnim oružjem, koje na kraju nije pronađeno u tom objektu.

Boki i njegov brat Nermin Ćulum na čelu su bajkerske organizacije ili, kako sami sebe nazivaju, 'bratstva' United Tribuns, koje je njemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost. Europski mediji pisali su da se ta grupa bavi raznim kriminalnim poslovima, od trgovine ljudima do prostitucije.

- On je osoba iz kriminalnog miljea, a za njim je njemačka policija prije više godina raspisala međunarodnu potjernicu zbog organiziranog kriminala i utaje poreza - kazao je izvor Nezavisnih novina.

 

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Major Gašpar 25.04.2019.

    Kao genetski kod između kante za smeće i metereološkog balona !

  • Nesvrstani_1 25.04.2019.

    Kada vidim istetovirane mišićave ćelavce, u tome samo vidim malo pameti a puno snage. Tako mislim o svima koji tako liče. Nemaju pameti nego samo mogu čuvati nečiju guzicu, toliko su stručni.

  • Velečasni 1 24.04.2019.

    Danima popunjavate prostor sa ova dva intelektualca. Da li kužite da to nikoga ne zanima? Žutilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare