To je to što me zanima!

Istražitelj na brodu pokušava otkriti kako je kapetan zapeo u Suezu, ronioci analiziraju trup

Nakon deblokade 163 broda su prošla kroz kanal, a još 292 su na čekanju. Kompanija koja upravlja Suezom nada se da će do kraja tjedna riješiti tu kolonu
Vidi originalni članak

Kontejnerski brod Ever Given trenutno je usidren u Velikom gorkom jezeru, između sjevernog i južnog dijela Sueskog kanala, a na brod koji je izazvao globalni kaos u srijedu je stigao i istražitelj Sayed Sheasha.

Za Reuters je rekao da će istražiti može li brod normalno ploviti i sve radnje kapetana kako bi otkrili zašto je i kako grdosija zapela u Sueskom kanalu.

AKCIJA U SUESKOM KANALU Ever Given odmaknut 102 metra od obale: 'Ne pluta samostalno'

U isto vrijeme ronioci su krenuli u inspekciju trupa broda dugog 400 metara, a istražitelj je rekao kako kapetan surađuje s istragom.

Nakon deblokade 163 broda su prošla kroz kanal, a još 292 su na čekanju. Kompanija koja upravlja Suezom nada se da će do kraja tjedna riješiti tu kolonu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Trump Jong Un 01.04.2021.

    Sinoć sam imao jednu malu, nije bila skroz spremna i zagrebao sam po dnu, kobilica joj bila suha a ja se nasukao, sad se moram teglit i oslobodit prolaz da bi drugi koji čekaju u redu tjesnacom prolazili 😄

  • Dalibor0704 01.04.2021.

    Trebali ste vidjeti sliku kada su ga maknuli, 10-15 kontejneraša, sve mrcine od 300-400 m, u koloni ulaze u Suezu prema Evropi, a u Port Saidu u suprotnom smjeru. Iza njih kolone tankera.

  • Pristina glavni grad srbije 01.04.2021.

    Pri malim brzinama, kormilo ne drži smjer, a kontenjraš visok kao ovaj je kao jedrilica. Btw, nema nikakvih valova u kanalu. Prošao sam tuda više od 30 puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare