To je to što me zanima!

Istražitelji: Otac možda nije blizanke ni odveo iz Švicarske

Policija je otkrila identitet žene koju su svjedoci vidjeli u društvu Scheppa i njegovih blizanki nekoliko dana prije otmice. Schepp je oteo svoje kćeri i kasnije se ubio
Vidi originalni članak

Policija je otkrila identitet misteriozne žene koju su svjedoci sredinom siječnja vidjeli u društvu Matthiasa Scheppa i njegovih blizanki. Misteriozna žena je Katia Iritano (27) koja je, kako piše La Repubblica nestala 25. siječnja u mjestu Montbovon u Švicarskoj. 

Schepp je podsjetimo 30. siječnja oteo šestogodišnje blizanke Alessiju i Liviju iz doma u Švicarskoj gdje su one živjele s majkom Irinom (44). Kasnije se ubio u Italiji. Policija djevojčice još traži. Policija je nedavno objavila oproštajna pisma koja je Schepp poslao Irini. U jednom je napisao kako blizanke nisu patile i kako počivaju u miru. Policija je rekla kako sumnja da ih je otac Schepp bacio s trajekta u more kod Korzike. No sada priznaju kako je sve moguće. Kažu kako nisu sigurni niti da je Schepp djevojčice odveo iz Švicarske. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • xyja 17.02.2011.

    tko zna šta je bolesnik napravio.nadam se samo da neće svijet na kraju ostati zgrožen

  • classic 17.02.2011.

    Zasto su oci javnosti uprte samo u njega i djecu. Nek malo ,,pretamburaju" i majku, jer u teskim zlocinima sve ima masku a na kraju se otkrije i pravo lice. (neko koga to zadesi u zivotu, tesko da ce stat pred kamere i trazit pomoc). Mozda lupetam al jbg,,, Oprosti mi boze ako sam glup.

  • ame meni 17.02.2011.

    daj bože da ih nađu žive,ali ne vjerujem u to,i kako sad da ih nije odveo iz švicarske,a viđeni su na trajektu za korziku,i što ta žena što je bila s njim,kako ona nije ništa rekla

Komentiraj...
Vidi sve komentare