To je to što me zanima!

Istražni zatvor šestorici navijača zbog transparenta na Kustošiji

Načelnik PU zagrebačke Marko Rašić kazao je da su sva šestorica privedenih priznala navedeno kazneno djelo. Određen im je istražni zatvor
Vidi originalni članak

- Ovih šest osoba koje smo prijavili za ovo kazneno djelo su na fotografijama, oni su iskazivali tijekom kriminalističkog istraživanja, oni ne poriču ovo kazneno djelo, priznali su, čak znamo i osobu koja je i napravila taj neprimjereni transparent -  otkrio je za RTL načelnik PU zagrebačke Marko Rašić.

Šestorici navijača koji su pozirali sa sramotnim transparentom u zagrebačkoj Kustošiji, određen je istražni zatvor.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Plehan 15.06.2020.

    Ovo sta su pojedinci napravili je ludost i najveća glupost.Iskreno me zanima samo jedan detalj,temeljem čega su dotični dobili istražni zatvor??Svi su sudionici uhićeni,priznali djelo,transparent oduzet i cak se zna tko je isti i napravio??

  • swornenemy 15.06.2020.

    Fan mamma!

  • Dr.LOVE 14.06.2020.

    Desni radikali u HR trebaju desne radikale u SRB, i obratno. Kako bi zbog postojanja onih na drugoj strani opravdali postojanje ovih na ovoj strani. Idealno bi bilo te bu*ale pustiti zajedno u ring pa da se potuku između sebe. A mi da se im smijemo kad im je IQ tako mali, pa neka nas zabavljaju kao nekada u starome Rimu u Areni gladijatori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare