To je to što me zanima!

Istražni zatvor muškarcu koji je bivšu djevojku držao zatočenu u Puli i elektrošokirao policajce

Županijski sud u Puli je protiv 30-godišnjeg okrivljenika odredio istražni zatvor zbog osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će ponoviti ili počiniti teže kazneno djelo
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Puli je, po primitku kaznene prijave policijske postaje Pula, 5. veljačeispitalo 30- godišnjeg hrvatskog državljanina zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela: protupravnog oduzimanja slobode, kazneno djelo prijetnje, kazneno djelo neovlaštenog slikovnog snimanja, kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, te kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

STRAVA U PULI Bivšu djevojku držao zatočenu: Iz 'sobe pakla' pobjegla kad ju je nakratko pustio da izađe van

Općinsko državno odvjetništvo u Puli je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 30-godišnjeg okrivljenika zbog navedenih kaznenih djela, te protiv hrvatske državljanke (2000.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela pomoći počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela.

Osnovano se sumnja da je 30-godišnji okrivljenik 9. prosinca 2020. u stanu na području grada Pule, fizički napao 40-godišnju oštećenicu i uzeo joj mobitel i sve osobne dokumente te joj vezao ruke i zaključao je u stan. Nadalje, da je u večernjim satima, uporabom vozila u njenom vlasništvu, prevezao ju u drugi stan na području grada Pule gdje ju je ponovno fizički napao te joj prijetio. Osnovano se sumnja da je 30-godišnji okrivljenik potom uključio video kameru te je 40-godišnjakinju nastavio držati zaključanu u sobi uz stalni video nadzor, sve do 12. prosinca 2020. kada je 40-godišnjakinja, iskoristivši njegovu odsutnost i nepažnju u nadziranju, uspjela pobjeći te se obratila za pomoć policijskim službenicima.

Oštećena 40-godišnjakinja je zadobila brojne tjelesne ozljede. Postoji osnovana sumnja da je 30-godišnjak i nakon 12. prosinca 2020. nastavio neovlašteno koristiti osobni automobil u vlasništvu 40-godišnjakinje.

Uz sve to, 30-godišnji okrivljenik, znajući da policijski službenici tragaju za njime zbog počinjenih kaznenih djela, a nakon što su mu dva policijska službenika 2. veljače 2021. u Puli pristupila radi utvrđivanja njegova identiteta, počeo se udaljavati oglušujući se na policijske zapovijedi. Nakon što su ga policijski službenici sustigli i, radi sprječavanja bijega, primijenili sredstva prisile, 30-godišnjak je pružao aktivni otpor tijelom, da bi potom izvadio elektrošoker kojim je policijskim službenicima nanio lakše tjelesne ozljede te se udaljio s mjesta događaja.

Županijski sud u Puli je prihvatio prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Puli i protiv 30-godišnjeg okrivljenika odredio istražni zatvor zbog osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će okrivljenik ponoviti kazneno djelo ili da će počiniti teže kazneno djelo. Postoji osnovana sumnja i da je 20-godišnja okrivljenica od 12. prosinca 2020. do 4. veljače 2021. u Puli, znajući da je 30-godišnjak prethodno počinio kaznena djela i da se krije te da ga traži policija zbog počinjenja kaznenih djela, pružila mu na korištenje svoj podstanarski stan u Puli radi daljnjeg skrivanja od policije.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • beiv 06.02.2021.

    Ako su sa 40 godina djevojke onda su sa 80 godina zrele žene a sa 100 bake.

  • Rebula 06.02.2021.

    Nadam se da su ga prebili ko mačku

  • problematik 06.02.2021.

    Poslužiti mu gumenu juhu da zapamti kakav je ukus za ubuduće!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare