To je to što me zanima!

Istražuju i dječakovog oca: Ante Pavlović ipak ide u zatvor

Županijski sud prihvatio je žalbu DORH-a na odluku suca da se kiropraktičar Ante Pavlović brani sa slobode. Tukao je dječaka (12) i tražio da pokaže spolovilo
Vidi originalni članak

Županijski sud prihvatio je žalbu DORH-a na odluku suca da se kiropraktičar Ante Pavlović brani sa slobode. Osumnjičenik za zlostavljanje 12-godišnjeg dječaka trebao bi uskoro završiti u istražnom zatvoru u Karlovcu, javlja Večernji list.

-  Izvanraspravno vijeće preinačilo je pobijano rješenje i protiv osumnjičenika je određen istražni zatvor u trajanju od 30 dana koji počinje teći od dana njegova uhićenja te je odluka pismeno izrađena i otpremljena strankama, kazao je za Večernji predsjednik Županijskog suda u Karlovcu Ivan Perković.

Također, istraga je proširena i na članove obitelji, prvenstveno oca dječaka koji ga je doveo Pavloviću na 'liječenje'.

Podsjetimo, Pavlović je u kolovozu od dječaka tražio da skine hlače i pokaže spolovilo, a potom mu na silu skidao odjeću udarajući ga po leđima i glavi. Sve je snimio i objavio na internetu. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • pijevac 20.11.2014.

    ovaj je spaljen do kocena...

  • MoreMore 20.11.2014.

    Ante je poremećen i to se vidi, ali mislim da mu je davno trebalo zabraniti nadriliječništvo, za oca nemam komentar jer ću biti "poštovana"!

  • liliana 20.11.2014.

    Ante Pavlović zaluđuje žene.Moja jedna kolegica sa posla ide kod njega i kupala se po zimi u jezeru.Ona kao da je omađijana njime.Ja neznam člime on njih dobiva.Da li ih hipnotizira ili drogira,nije mi jasno.Ona o njemu sve pohvale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare