To je to što me zanima!

Italija: Čopor pasa lutalica ubio dijete i unakazio ženu

Djevojci (24) su psi lutalice unakazili lice. Liječnici se bore za njen život. Dječaka Giuseppea (10) na biciklu okružili su, bacili na pod i izgrizli do smrti
Vidi originalni članak

Čopor pasa rastrgao je 10-godišnjeg Giuseppea Brafu sa Sicilije. Gladni i podivljali čopor pasa okružio je dječaka na biciklu, srušilo ga i nasmrt izgrizlao. S njim je bio dječak (9), koji je lakše ozlijeđen. Samo dan poslije isti čopor pasa napao je i unakazio njemačku turisticu (24) dok je trčala po plaži u mjestu Marina di Modica. Djevojka ima teške ozljede lica i trbuha i liječnici se bore za njen život. Policija je uhitila muškarca za kojeg sumnja da je izgladnjivao pse koji su ubili dijete. Uspjeli su uhvatiti 40 pasa, no još ih 10 luta uokolo. U Italiji, prema procjeni Udruge za životinjska prava, ima oko pola milijuna lutalica, uglavnom na jugu zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_34312 19.03.2009.

    - Recite mi a kaj radit sa onim nitkovima kaj ih bacaju na ceste i mislim da upravo oni snose najveći dio odgovornosti . Žalosno je da nisam još ćula da je netko od njih odgovarao , iako navodno za to postoji zakon, ali kada se obratiš policiji to ih ne zanima .

  • jadro73 19.03.2009.

    Tako su i mene napali \'92 na zagrebačkoj Knežiji samo sam imala ludu sreću jer sam bila pred ulaznim vratima prijateljičine kuće pa sam pobjegla unutra.Ostala mi je masnica promjera 10 cm crna kao katran.Ja se ne bojim niti sad pasa,ali ih mrzim vidjeti bez brnjice i uzice jer sada imam dvoje djece,a starija ih se već panično boji jer su dok je bila mala skakali po njoj.Jednom joj je bokser istrgnuo pizzu dok ju je jela u kolicima,onda je jedna kokoš argentinsku dogu nahuškavala na nas,pa smo imale 2x bliski susret sa ogromnim rotvajlerom na stubištu zgrade,pa sa pit bullom bez uzice i brnjice koji i dandanas paradira po kvartu takav....Treba početi nešto poduzimati oko toga pogotovo ljeti kada \"brižni vlasnici\" puste svoje drage ljubimce na cestu jer idu na more.

  • dablin 19.03.2009.

    za kosmej3.u pravu si za kineze,ali sta sa nasim PSIMA LUTALICAMA[mislim na one sa vrha] za njih izgleda nema ni marsovaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare