To je to što me zanima!

Italija: Hrvaticu (18) silovale tri somalske političke izbjeglice

Djevojka je, nakon nekoliko pića, dobrovoljno pošla s jednim od napadača u zgradu bivšeg somalskog veleposlanstva koje već godinama izbjeglicama služi kao dom
Vidi originalni članak

Trojica muškaraca, somalskih političkih izbjeglica, uhićena su u Rimu zbog sumnje da su u petak silovali 18-godišnju Hrvaticu. Djevojka je, nakon nekoliko pića, dobrovoljno pošla s jednim od napadača u zgradu bivšeg somalskog veleposlanstva koje već godinama izbjeglicama služi kao dom. 

Čuvši kako djevojka doziva u pomoć, došli su drugi Somalci i pozvali policiju. Prestrašena djevojka pobjegla je iz zgrade bez hlača. Našli su ju nedaleko zgrade i prevezli u bolnicu. 

Talijanska vlada uopće ne mari o izbjeglicama koje žive u lošim higijenskim uvjetima, bez struje i bez posla. Nakon silovanja su izbacili  sve stanovnike te zgrade, njih 70-ak. Ovo je treće silovanje u Rimu u deset dana, piše il Giornale.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Boy X 28.02.2011.

    Da nije prevladala radoznalost,nebi išla sa njima na pijaču.A svaka radoznalost košta.Neka bude sretna ako nije ostala u drugom stanju?

  • ッi シ 28.02.2011.

    ja sam imao mnogo problema sa somalcima dok i nisam zvadio uzicu i onda su kidali ko mali crni miachel jacksonovi

  • user_68632 27.02.2011.

    Moji komentari se redovito brišu, bez obzira da li nekoga vrijeđaju ili ne. Ali tragi-komično je da se istina u Hrvatskoj NE smije napisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare