To je to što me zanima!

Italija: Žena (70) je dvije i pol godine sjedila mrtva u kuhinji, pronašli ju nakon velike oluje

Marinella Beretta nije imala obitelj niti rodbine. Susjedi ju odavno nisu vidjeli no mislili su da je odselila. Novi vlasnik kuće živi u Švicarskoj i u Italiju je rijetko dolazio
Vidi originalni članak

Talijanska policija je nedavno u mjestu Prestino u blizini grada Como na sjeveru zemlje, pronašla mrtvu ženu. Sjedila je na stolcu u kuhinji, a tijelo je bilo mumificirano. Žena je bila mrtva sigurnu dvije i pol godine. Marinella Beretta (70), prodala je svoju kuću, ali je zadržala doživotno stanarsko pravo.

POŠTAR GA UVALIO U ZATVOR Austrijanac mumificirano tijelo majke držao u podrumu, kako bi i dalje primao njenu penziju

Novi vlasnik, Švicarac, u kuću je rijetko dolazio, a nije ni znao da je Marinella bolesna. Susjedi su pak mislili da je žena davno odselila. No nakon oluje nazvali su novog vlasnika. Rekli su mu das je oluja na imanju napravila štetu. Švicarac je nazvao lokalnu policiju koja je u kući pronašla mrtvu ženu.

Policija je utvrdila da Marinella nije imala obitelj niti rodbinu koji bi se raspitivali za nju. Pretpostavljaju da je žena umrla prirodnom smrću jer nisu pronašli tragove nasilne smrti niti provale, piše Bild. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • OPG Dinamo Međugorje 08.02.2022.

    Al se nasjedila

  • Ekscem 08.02.2022.

    Tako ima leševa po velikim zgradama gdje nitko nikoga ne pozna

  • CobaltTheSharp 08.02.2022.

    Eeeehehehe, eto još jedna kojoj nitko ne treba! Ti si ipak najbitnija, svi ostali ispod tebe. Arogancija i taština te mumificirala... Kako siješ tako i žanješ, e!

Komentiraj...
Vidi sve komentare