To je to što me zanima!

Ivan Jakovčić: Investitori, ne ulažite u projekt Brijuni rivijera

Ne može država nešto proglasiti projektom od državnog značaja, a istovremeno da radimo jednu takvu blamažu. Zbog toga netko mora dati ostavku, smatra Jakovčić
Vidi originalni članak

Nedopustiva blamaža, ja investitore pozivam da se ne jave na natječaj neovisno o tome što je projekt Brijuni rivijera za mene bio san, rekao je u utorak u emisiji HRT-a In medias res Ivan Jakovčić, istarski župan. Nedavno je naime, kako su objavili mediji, odobrena 50-godišnja koncesija za prvu lokaciju projekta no ubrzo je došlo do problema. Područje Sv. Katarina - Monumenti na koju se koncesija odnosi upisano je u registar kulturnog dobra - i to nakon prikupljanja ponuda međunarodnim natječajem.

- Kao župan Istarske županije ne mogu jamčiti poslovnu sigurnost ljudima dok se to ne raščisti u ovoj zemlji. Ne može država nešto proglasiti projektom od državnog značaja, a istovremeno da radimo jednu takvu blamažu. Netko mora dati ostavku zbog toga - ljutio se Jakovčić. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • orgija 20.04.2012.

    Jakovcicu odvoji istru od hrvatske pa ce ti doci investitori i bit cete jaci od monaka

  • japanokinez 18.04.2012.

    Točno si pogodio u sridu. Jedino je provizija u pitanju i tog šljama Jakovčića interesira jedino ta vrsta biznisa. Sada mu propada najavljeni biznis i povlačenje iz politike i jadničak će morati ostati u politici.

  • mazaluna 18.04.2012.

    Tito je tim neradnicima ostavio Brijune koje su ovi seljaci devastirali a sadaih proglašavaju svojim i samo čekaju kome da je prodaju ili daju koncesiju .Zašto to bi to bilo njihovo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare