To je to što me zanima!

Jedva su je prepoznali: Ivana Trump se prošetala bez šminke

Predsjednikova bivša supruga inače lice ukrasi teškom šminkom, tako je i večer prije nosila istu haljinu, ali je bila i našminkana dok je šetala s misterioznim muškarcem i psićem
Vidi originalni članak

Bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivana (69), u društvu misterioznog muškarca odmara se u Saint Tropezu. U ljubičastoj haljini s uzorkom palmi plijenila je pažnju prolaznika. 

Snimili su je bez imalo šminke na licu, dok je naočale za vid objesila o dekolte haljine. Kosu je podigla u već prepoznatljivu punđu, koja je izgledala netaknuto. Predsjednikova bivša supruga inače lice ukrasi teškom šminkom, tako je i večer prije nosila istu haljinu, ali je bila i našminkana dok je šetala s misterioznim muškarcem i psićem.

 


 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • patagonija1 22.08.2018.

    Kako ce Trump izgledati, kad ga Melanija nogira ?

  • Ivica9999 21.08.2018.

    Nije lijepa al je bogata.

  • Prva Proleterska 21.08.2018.

    Jeste svi su je gledali a nitko živ je ne primjećuje ! Šta sepete , pa kako vas nije sram izmisliti ovakvu priću. Imate li vi novinarćići ikakav kodeks , naroćito kontra laganja i lažnih vijesti ? Sramota ! Bio o sam 8x u St. Tropezu i vjerujte nikada ovakvu babu pogledao ne bi , ni kad bi mi dolazila u susret iako sam njezinih godina !

Komentiraj...
Vidi sve komentare