To je to što me zanima!

Ivani za rođendan na grob stavili bijele ruže i tulipane

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Umjesto rođendanskog slavlja Ivane Hodak su se u subotu prisjećali na groblju Mirogoj u Zagrebu. Majka Ljerka na grob je donijela vazu s cvijećem
Vidi originalni članak

Da je živa, Ivana Hodak bi u subotu s obitelji i prijateljima proslavila 27. rođendan. Umjesto toga, Ivane se na njezin rođendan prisjećaju na zagrebačkom groblju Mirogoj. Među prvima grobnicu obitelji Mintas u kojoj je sahranjena i Ivana Hodak posjetila je njezina prijateljica Mirela Forić. Donijela je vijenac od bijelih i nježno ljubičastih ruža s posvetom “Voli te tvoja Mirela”, tiho se pomolila i otišla. Majci Ljerki Mintas Hodak društvo je pravila Ivanina sestrična.
Ljerka je bila blijeda, ali i dostojanstvena. Donijele su staklenu vazu i dva buketa bijelih i ljubičastih tulipana. Brižno su uređivale grob. Slagale su naizmjenično jedan bijeli pa jedan ljubičasti lampaš, a dio cvjetnih aranžmana složile su ispred groba. Ljerku je sestrična zagrlila i tješila. Ivanina prijateljica Jelena Perčin došla je u pratnji supruga Kristijana Babića. Prijateljicu oplakuje dok čeka svoje prvo dijete. Svi zajedno pomolili su se za Ivanu. Pred jednim od najljepše uređenih grobova na Mirogoju zastajali su i neznanci, vjerojatno želeći joj poželjeti da počiva u miru.

ROĐENDAN JOJ ČESTITALI NA FACEBOOKU
Na nebu nema datuma, dana ni ubojstava. Na nebu su vječna radost i savršenstvo. Blago onima koji su te poznavali. Tvoj prerani odlazak sve nas je rastužio, napisali su prijatelji koji su na Facebooku otvorili grupu “Rođendan Ivane Hodak”

Idi na 24sata

Komentari 16

  • svi_smo_doma 09.02.2009.

    Što slijedi; obilježavanje datuma pogibije Ivane Hodak? Zbrojite se novinari, pa to je privatna stvar njezine obitelji i prijatelja!

  • z501 08.02.2009.

    ma puca mi ona stvar za nju i za njezinu familju....sami su si krivi

  • luna2 07.02.2009.

    Bravo sara70! E sad mi već pomalo to ide na živce...umrla je i ona jako mlada djevojka Martina pa se više nitko ni ne sjeti posjetiti njene roditelje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare