To je to što me zanima!

Ivanine prijateljice policiji rekle za vezu sa Zagorcem

Hodak je rekao da su Jelena Perčin i Maja Pedišić tijekom obavijesnog razgovora rekle da je Ivana bila u telefonskoj vezi s generalom V. Zagorcem
Vidi originalni članak

Zvonimir Hodak kazao je u razgovoru za radio Hit mrežu da su Globus i Nacional informaciju o navodnoj vezi njegove kćeri Ivane Hodak i Vladimira Zagorca dobili iz samog vrha zagrebačke policije. Ivanine prijateljice, Jelena Perčin i Maja Pedišić, kazao je Hodak, rekle su tijekom obavijesnog razgovora u policiji da je Ivana bila u telefonskoj vezi s Zagorcem, ali samo vezano uz posao. Iz policije su to prenijeli Globusu, smatra Hodak, jer tako vraćaju neke dugove.
- Ivana mi je pomagala u Zagorčevoj obrani i zato se telefonski čula s njim. Vidjela ga je samo dva puta u životu i to u mojoj prisutnosti, kazao je Hodak u razgovoru za Hit-mrežu. No, prošlog tjedna kada je Globus objavio da je Ivana bila u ljubavnoj vezi s Zagorcem, dok je radila na njegovu slučaju, Hodak je sve oštro demantirao riječima:
'Odgovorno tvrdim da moja kći nikada nije radila na slučaju Zagorec.' On i dalje namjerava tužiti Nacional i Globus, a smatra da je cijela stvar pokrenuta kako bi se maknula pozornost s važnijih stvari. Dodao je kako bi volio da netko, kada već tvrdi da je to istina, priloži nekakav dokaz toj priči.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_27152 05.11.2008.

    koji debil

  • 1mate 05.11.2008.

    prljavo rublje tek treba da izadje na vidjelo zna banda koga ce oni smaknut

  • otrodotro 05.11.2008.

    Ja sam svaki dan u vezi sa svojom kumom koja mi je knjigovotkinja.Novinar nemoze biti bilo tko,samo bezosjecajna govna kojima nista nije sveto.Fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare