To je to što me zanima!

'Ivica je do 50. godine spavao u krevetu koji je kupio naš otac'

Sve se može oprostiti, ali uspjeh i pokušaj da budete drugačiji – ne. Moj brat je s tri posto obradive površine u Hrvatskoj imao 30 posto poljoprivrednih prinosa, kaže Todorić...
Vidi originalni članak

Jadranka Todorić, sestra Ivice Todorića, obratila se novinarima nakon izlaska iz Kulmerovih dvora. Zaustavila se pored njih i počela pričati:

- Molim vas, trudite se svakog dana svijet učiniti boljim. I kad se probudite odlučite to i kad idete spavati razmislite jeste li to napravili.  Kad ovoj djevojci kažem da je lijepa, već sam i tako uljepšala svijet, započela je Todorićeva sestra i nastavila:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj mi brat ne nedostaje jer je sa mnom. Moj je brat u mom srcu. Sve se može oprostiti, ali uspjeh i pokušaj da budete drugačiji – ne. Moj brat je s tri posto obradive površine u Hrvatskoj imao 30 posto poljoprivrednih prinosa. To je, recimo, moj brat napravio. Ali, vi to nigdje niste napisali. Umjesto da tu čučite i stare tete intervjuirate odite pa snimite kako danas izgleda Baranja, kako izgleda Agrolaguna, svaki trs stoji na svom mjestu. Tragovi njegovog truda se vide, a vi nitko o tome ne zborite, a to je ružno.

Kaže da ne zna gdje se njezin nećak Ante trenutačno nalazi i dodaje:

- A što biste vi s njim? Slikali ga? On je prekrasan čovjek, pod jedan. Ako ćete o njemu pisati kao o lijepom čovjeku, onda pitajte ljude kojima je pomogao, kolike je liječio, kolike je vozio. Ma, neću ja o tome pričati.

Na ponovni upit misli li da su njezin brat i nećaci krivi za propast Agrokora, Jadranka Todorić kaže:

- Ne znam što im se stavlja na teret. Ali, znam što sam vidjela u životu, sve je bilo na svom mjestu. Ma tko vam šiša dvorac? To je samo izvanjsko za ove koje vole fotografirati. Pa moj brat je do 50. godine spavao u krevetu koji je kupio naš otac. I nije bio bolji niti lošiji čovjek nego što je to danas. Dajte se okanite haljina, gaća, cipela i torbi. Dajte učinite svijet boljim, rekla je Todorić na kraju.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • bolja57 20.10.2017.

    jadan Ivica, spavao u kinderbetu do 50-te, a onda mu seka napokon kupila normalan krevet

  • oree77 19.10.2017.

    pozatvarat i ove sta ga brane s ovakvim jeftinim izjavama

  • mali miki 19.10.2017.

    To što je on uspio u poljoprivredi govori i o tome da su naša sela pusta, da mala gospodarstva propadaju, da su sretna ona sela gdje još ima ljudi koji hrane krave, pa da djeca uopće znaju kako krava izgleda, da nije Milka, da nisu ostavili ljude bez plaćenih poljoprivrednih proizvoda koje su mukotrpno cijele godine proizvodili, a onda nisu dobili plaćeno za tone i tone krumpira... Gospođo samo mirno, ne gubiti živčeke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare