Obavijesti

News

Komentari 126

'Ivica je do 50. godine spavao u krevetu koji je kupio naš otac'

'Ivica je do 50. godine spavao u krevetu koji je kupio naš otac'
1

Sve se može oprostiti, ali uspjeh i pokušaj da budete drugačiji – ne. Moj brat je s tri posto obradive površine u Hrvatskoj imao 30 posto poljoprivrednih prinosa, kaže Todorić...

VIDEO

Jadranka Todorić, sestra Ivice Todorića, obratila se novinarima nakon izlaska iz Kulmerovih dvora. Zaustavila se pored njih i počela pričati:

- Molim vas, trudite se svakog dana svijet učiniti boljim. I kad se probudite odlučite to i kad idete spavati razmislite jeste li to napravili.  Kad ovoj djevojci kažem da je lijepa, već sam i tako uljepšala svijet, započela je Todorićeva sestra i nastavila:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:37

- Moj mi brat ne nedostaje jer je sa mnom. Moj je brat u mom srcu. Sve se može oprostiti, ali uspjeh i pokušaj da budete drugačiji – ne. Moj brat je s tri posto obradive površine u Hrvatskoj imao 30 posto poljoprivrednih prinosa. To je, recimo, moj brat napravio. Ali, vi to nigdje niste napisali. Umjesto da tu čučite i stare tete intervjuirate odite pa snimite kako danas izgleda Baranja, kako izgleda Agrolaguna, svaki trs stoji na svom mjestu. Tragovi njegovog truda se vide, a vi nitko o tome ne zborite, a to je ružno.

Kaže da ne zna gdje se njezin nećak Ante trenutačno nalazi i dodaje:

- A što biste vi s njim? Slikali ga? On je prekrasan čovjek, pod jedan. Ako ćete o njemu pisati kao o lijepom čovjeku, onda pitajte ljude kojima je pomogao, kolike je liječio, kolike je vozio. Ma, neću ja o tome pričati.

Na ponovni upit misli li da su njezin brat i nećaci krivi za propast Agrokora, Jadranka Todorić kaže:

- Ne znam što im se stavlja na teret. Ali, znam što sam vidjela u životu, sve je bilo na svom mjestu. Ma tko vam šiša dvorac? To je samo izvanjsko za ove koje vole fotografirati. Pa moj brat je do 50. godine spavao u krevetu koji je kupio naš otac. I nije bio bolji niti lošiji čovjek nego što je to danas. Dajte se okanite haljina, gaća, cipela i torbi. Dajte učinite svijet boljim, rekla je Todorić na kraju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su