To je to što me zanima!

Ivica Lovrić više nije zaposlenik Grada Zagreba: Radio je za neto plaću od 18 tisuća kuna

Ja sam profesionalac iz bivše vlasti, a novi gradonačelnik ne uvažava nikakve savjete koje mu dajem, požalio se jednom prilikom Lovrić
Vidi originalni članak

Ivica Lovrić, dugogodišnji bliski suradnik pokojnog USKOK-ovog optuženika i gradonačelnika Milana Bandića, više nije zaposlenik Grada Zagreba, javlja Index.

Inženjer prometa Lovrić je u Bandićevoj eri, između ostaloga, bio pročelnik Ureda za obrazovanje te savjetnik gradonačelnika. Na toj poziciji je dočekao pobjedu Tomislava Tomaševića na izborima za gradonačelnika Zagreba te je krenuo u javnu kampanju napada na svog novog šefa.

INFLACIJA 'JEDE' PRORAČUN Zagrebački gradonačelnik: 'Ako troškovi budu drastično rasli, morat ćemo korigirati cijene'

- Ja sam profesionalac iz bivše vlasti, a novi gradonačelnik ne uvažava nikakve savjete koje mu dajem. Pisanim sam mu se putem obraćao, ali on očito ima druge prioritete, a moglo mu je jako koristiti. Ja sam od Nove godine počeo javno iznositi stavove, ali gradonačelnik niti to ne uvažava - požalio se Lovrić u jednoj gostovanju na N1 televiziji.

Primao je neto plaću od 18 tisuća kuna te se priključio kampanji obiteljaša protiv Tomaševićeve odluke o ukidanje kontroverzne i skupe mjere roditelj odgojitelj koju je svojedobno uveo Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 2 x general 26.10.2022.

    bosansko ercegovačko zlo!

  • karbon 25.10.2022.

    Trebalo ga je odmah najuriti, koja je to bijeda od čovjeka, rovariti protiv vlastite firme. Ako se nije slagao mogao je sam otići. Ali, to bi napravili samo ljudi koji imaju poštenja i morala.

  • opančar x 25.10.2022.

    Vrača se u konjščinsku prodavati abidas

Komentiraj...
Vidi sve komentare