To je to što me zanima!

Ivica Puljak pozvao Splićane na prosvjed protiv HDZ-a u Zagreb, svima će osigurati prijevoz

Dodao je da oporbene lijevo-liberalne stranke već duže vrijeme komuniciraju radi ujedinjavanja za izlazak na parlamentarne izbore kako bi pobijedili HDZ
Vidi originalni članak

Predsjednik stranke Centar Ivica Puljak pozvao je u nedjelju Splićane na prosvjed lijevo-liberalnih stranaka iduće subote u Zagrebu i najavio da će njegova stranka osigurati prijevoz iz Splita na prosvjed, koji bi, kaže, trebao  pokazati da ujedinjena oporba može srušiti HDZ.

- Nadam se da će stranke lijevo-liberalnog spektra naći osnovu za ujedinjenje te da ćemo zajednički izaći na parlamentarne izbore da srušimo HDZ - izjavio je Puljak na konferenciji za novinare.

Dodao je da oporbene lijevo-liberalne stranke već duže vrijeme komuniciraju radi ujedinjavanja za izlazak na parlamentarne izbore kako bi pobijedili HDZ. Za vladajući HDZ Puljak je ustvrdio da "želi i dalje razvijati državu straha".

NIŽU SE REAKCIJE Ivica Puljak: 'Ivan Turudić je povezan s kriminalnim miljeom, ne smije biti na čelu DORH-a'

Pri tomu je naglasio kako "nema šansi" da u ovu koaliciju stranka lijevo-liberalnog spektra uđe netko, tko bi surađivao s Hrvatskom demokratskom zajednicom. Puljak je najavio da će i osobno govoriti na subotnjem prosvjedu na Markovom trgu i kako vjeruje da će Markov trg biti ispunjen.

POZVAO NA PROSVJED Puljak: 'Imenovanje Turudića je najniža razina demokracije'

- Ovim skupom želimo ohrabriti one koji žele drugačiju Hrvatsku da imaju mogućnost na parlamentarnim izborima izabrati one koji to mogu i ostvariti - dodao je.

VRAG JE U DETALJU Čudo! Plenković je napokon otkrio korupciju u Hrvatskoj

Puljak kaže i kako je stranka Centar u Splitu pokazala da se može voditi politika koja zagovara drukčiju Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • PetrKropotkin 12.02.2024.

    Nisam njegov fan, jer je notorni libertarijanac, zagovornik najtvrđeg kapitalizma, ali podržavam ovu inicijativu i prosvjed.

  • ilcommentatore 12.02.2024.

    samo ti nemoj pomagat molim te!

  • negoidiz 12.02.2024.

    drug pujak, osiguraj jedan kamionček za prijevoz spomenika orjunašu svih orjunaša, notornom smoji.... smoje juriša na zagreb , bez njega će tešto uništiti hrvatsku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare