To je to što me zanima!

Ivici Todoriću blokirali su sve nekretnine, račune, dionice...

Država je, nakon rješenja, stavila zabilježbu na dio Kulmerovih dvora, dvije oranice u Kloštar Ivaniću od 15 tisuća kvadratnih metara, lovište kod Gornje Jelenske...
Vidi originalni članak

Županijski sud u Zagrebu pozitivno je odgovorio na zahtjev Županijskog državnog odvjetništva koje je zatražilo blokadu imovine Ivice Todorića. Blokirali su mu sve nekretnine.

- Određena je privremena mjera osiguranja oduzimanja imovinske koristi pribavljene kaznenim djelom, navodi se u rješenju Županijskog suda u Zagrebu. 

Država je, nakon rješenja, stavila zabilježbu na dio Kulmerovih dvora, dvije oranice u Kloštar Ivaniću od 15 tisuća kvadratnih metara, lovište kod Gornje Jelenske i šikaru kod Sandrašice. 

Todoriću su privremeno oduzeli poslovne udjele u tvrtki Agrokor Projekti koja nije u sustavu Agrokora te 2733 dionice Agrokora.

Blokirana su mu i po tri računa kod Addiko Banke, Zagrebačke banke i Kreditne banke Zagreb, ali i računi kod banaka u inozemstvu.

Stavili su mu blokadu i na 100-postotni udio u tvrtki Agrokor Investments, registriranoj u Amsterdamu.

Županijsko državno odvjetništvo sumnjiči Todorića po četiri točke i da je za sebe na protuzakonit način pribavio ukupno 1,2 milijarde kuna.  
 
 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Grga_Čvarak 20.12.2017.

    Tako i treba.

  • Azur 25.11.2017.

    Citam, rusi su mu zablokirali racune u Engleskoj. I njemu i njegovom sinu.

  • ilmare 24.11.2017.

    I Sberbank mu je blokirao sve račune u Londonu. A šta je sa gotovinom ,koju sigurno drži hotelskom sefu ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare