To je to što me zanima!

Ivin splitski 'đir': Sastao se sa Rošinom, šetao, popio kavu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dugogodišnji prijatelji, sastali su se pred Sanaderovim stanom u Riječkoj ulici od kamo su se prošetali do Rošinovog ureda, a i svratio je do kafića Luxor na Peristilu
Vidi originalni članak

Drugi dan boravka u rodnom gradu Ivo Sanader proveo je u društvu prijatelja Jerka Rošina, nedavnog izbačenog iz HDZ-a. Tako su dva stara prijatelja kao HDZ-ovi "desperadosi" prošetali gradom i popili kavu, najprije u Rošinovom uredu, a potom i na Peristilu.

Sanader je iz stana u Riječkoj ulici izišao oko 11 sati. Bacio je smeće u kontejner i susreo se s Rošinom. Krenuli su u centar grada, a Sanader je usput kupio novine na kiosku. Dok su šetali pratili su ih pogledi sugrađana, ali i brojni komentari.

Nije bilo vrijeđanja ni neugodnog dobacivanja, više su komentari bili u stilu: 'Eno Sanader, ne mogu virovat' i slično. Jedna je majka svojoj kćerkici rekla: 'Eto sad možeš svima pričat da si i ti vidila Sanadera'.

Po predivnom, pravom proljetnom vremenu napravili su đir po centru i sjeli na kavu na Peristil.

Planirali su otići i na Rivu, ali su odustali i otišli na ručak poslije kojeg se planira Sanaderov povratak u Zagreb gdje ga u utorak očekuje nastavak suđenja.

Na samom Peristilu Sanader je pristao fotografirati se. To su promatrali i malobrojni turisti koji su u čudu gledali kako fotoreporteri okružuju bivšeg premijera. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Alma13 09.11.2012.

    Ovo se samo u jadnoj našoj događa...mazneš lovu pokradeš državu i narod i smiješ se svima u facu jer tko mu šta može..neće mu ni dlaka s glave past a kamo li da će vratit lovu ili dobit kaznu ma samo troše našu lovu na sudske procese...ma PREJADNI SMO ...bljak..

  • socijalist novoga kova 02.09.2012.

    Sve same Rvatine!!!ma vidi im face..koje poštenje ,pamet,ma ko to još ima osim Ive i Jere našega!!1

  • JerkoKC 09.01.2012.

    Šeta ivo po rivi i misli.Joj da sam ja bija u koloni ovdje po rivi u 6 misecu,a ne u pržunu u Austriji,sigurno bi i ja bija dobija koji bovan u tintaru,pa onda bolje da san bija u pržunu.Barem je tintara ostala cila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare